Kukka-Akatemia on matka kukkien luovaan maailmaan

Olemme jo vuosien (tai oikeastaan vuosikymmenten) ajan pitäneet meillä Järvenpään Kukkatalossa kukkakursseja kuluttajille. Ne ovat olleet yleensä parin tunnin mittaisia, iloa ja kukkia pursuavia hetkiä, jolloin asiakkaamme ovat saaneet tehdä kauniita töitä omilla käsillään. Kukkakouluksi  kurssit muotoutuivat kymmenisen vuotta sitten.

Vuosien saatossa olemme pitäneet myös paljon yksityiskursseja ja enemmän ja enemmän minulta on kysytty mahdollisuutta syventää kukkaosaamista pidemmillä koulutuksilla.

Pyörittelin ajatusta pitkään, mutta vasta korona-ajan aikaansaama digiloikka käynnisti tositoimet, ja näin syntyi Kukka-Akatemia. Kukka-akatemia sopii vaikkapa sisustajalle, stailaajalle, kukkia työssään käyttäville mutta ehdottomasti myös kukka-alan ammattilaisille.

Kukka-akatemia on kukkien verkkokoulutus

Kukka-Akatemia on verkossa toimiva koulutus, joka on suunnattu kukkien kautta luovuuttaan ilmaiseville. Kukka-Akatemia lisää syvyyttä floraaliseen ilmaisuun ja lisää rohkeutta käyttää kukkia monin eri tavoin.

Työstössä kukat ovat materiaalia, jonka avulla voi luoda tunnelmia tai elämyksiä. Materiaalituntemus on tärkeää, voimme oppia näkemään kasvien erilaiset muodot ja luonteet. Pääpaino on kuitenkin luovalla tekemisellä. Akatemia on matka kukkien maailmaan.

Verkkokoulutus mahdollistaa opiskelun paikasta ja ajasta riippumatta

Tiedän kuinka mukavan intensiivisiä ja täynnä energiaa perinteiset kukkakurssit ja lähiopetus on. Verkkokoulutuksen etuna on kuitenkin saatavuus, opiskella voi missä päin Suomea tahansa, kotona tai työpaikalla. Kyytiin on helppo hypätä vaikkapa oman yrittäjyyden ohessa.

Kukka-Akatemian kesto on 12 kuukautta, ja se pitää sisällään 12 eri aihetta, joita lähestytään laaja-alaisesti. Kerran kuussa ilmestyvän videon lisäksi on teemaan tai kuluvaan sesonkiin liittyvä verkkotapaaminen havaintoesityksen merkeissä. Myös kirjallinen materiaali verkkosivuilla sisältyy kurssiin.

Kaikki ihanat ja tärkeät aiheet

Olen todella innoissani tästä! Haluan vilpittömästi jakaa osaamistani ja kokemustani koulutuksen aikana. Aiheet olen valinnut oman kiinnostuksen kohteeni ja inspiraationi pohjalta, mutta ennenkaikkea sen mukaan, minkä näen kaupallisena ja tärkeänä kukkabusineksessa tänä päivänä ja millaisia töitä me teemme omassa kukkakaupassamme asiakkaillemme.

Tervetuloa mukaan!

Ensimmäinen video julkaistaan marraskuussa, mutta mukaan voi tulla milloin vain. Kaikki aiheet sekä havaintoesitykset ovat tallenteina nähtävissä 12 kk ja niihin voi palata uudelleen ja uudelleen.

Kukka-materiaali ei kuulu Kukka-akatemian hintaan, mutta jokaisesta kurssista on oma kukkalistaus, mitä tulen käyttämään. Kukat ja tarvikkeet voi hankkia myös meidän kauttamme.

Olisi upea nähdä Sinut Kukka-akatemiassa!

Saija //

Kuivakukkamallisto

Uusi kuivakukkamallistomme Sykähdyttävä ja trendikäs kuivakukista tehty asustemallistomme on nyt  verkkokaupassa ja myymälässä. Tuotteet sopivat...

Ruokaelämyksiä by Kozeen Shiwan

Tilakoristelua Kozeenin uuteen ravintolaan Maaliskuussa näytti silta, että maailma taas avautuu ja mekin pakkasimme pakettiauton...

Makuuhuoneen kuivakukka-asetelma

Kuivakukka-asetelma on todellinen makuuhuoneen katseenvangitsija! Lue blogista lisää!

Kynttiläkranssi

Kynttilät ja kranssi Loppukesässä on se kiva puoli, että illat tummenevat ja saa sytyttää kynttilöitä....

Kukkaniitty

Kukkaniitty – oikea vai mielikuvituksellinen Tämä kuvattiin jo heinäkuussa, mutta edelleen niitty on erittäin ajankohtainen...

Olispa häät!

Vihdoinkin hääjuhlat Monen parin suunnitelmat ovat menneet viimeisenä vajaana kahtena vuotena useaan kertaan uusiksi, kun...

Vastaa