HAAVEILETKO OMIEN LEIKKOKUKKIEN KASVATTAMISESTA?

Nyt se on helpompaa kuin koskaan. Sillä. Järvenpään Kukkatalo on tuonut markkinoille aivan uudenlaisen konseptin kaikille kukkainnokkaille – leikkokukkataimi on vastaus joskus hieman haastavan esikasvatusvaiheen yli.

Omien kukkien kasvattaminen on nyt erittäin suosittua! On superihana ajatus, että #omaleikkokukka – itse kasvatettu, kerätty ja aseteltu kukkarunsaus löytyy pian omasta maljakosta ja toimii mm. omien seppeleiden materiaalina.

Happy growing!

SELAA OMALEIKKOKUKKA-LEHTEÄMME

JOTTA LEIKKOKUKKIEN KASVATTAMINEN OLISI HELPPOA!

KUKKIA OMALTA MAALTA

Haluatko tehdä juhannuksena kukkaseppeleitä, ovatko kookkaat maalaukselliset asetelmat sinun juttusi, rakastatko kuivakukkia tai odotatko eniten syksyn kranssikautta? Valitse juuri sinun tarkoituksiisi parhaiten soveltuvat kukat Järvenpään Kukkatalolle kuratoidusta valikoimasta.

Paras leikkokukkataimi on tuoreen oloinen ja terveen vihreä. Lisäksi se on hyvässä nestejännityksessä eli on terhakka. Istuta leikkokukkataimi mieltymyksiesi mukaan esimerkiksi kasvimaalle lavaan tai avopenkkiin, tai vaikka kukkapenkkiin perennojen sekaan tai ruukkuun.

TAIMESTA KUKAKSI

Istuta taimi aurinkoon-puolivarjoon samaan syvyyteen 20-35 cm välein. Kastele, lannoita ja ihaile. Sadon valmistuttua kerää kukat aamulla tai myöhään illalla. Valitse kauneimmat kukat, leikkaa ja asettele maljakkoon, tee asetelma, seppele tai ilahduta ystävää itse kasvatetuilla kukilla.

VILJELIJÄMME

 

 

TAIMIVILJELIJÖILTÄ KUKKARUNSAUDEN ALKU

Siemenestä taimeksi menee noin kahdeksan viikkoa, jona aikana kylvetään, koulitaan, kastellaan ja ihaillaan kasvun ihmettä. Tämän työn meille hoitavat Anna-Maija Niittynen Perniössä ja Marko Nieminen Mäntsälässä.

Kukkavalikoima on kuratoitu huolella juuri Järvenpään Kukkatalon asiakkaita ajatellen. Valikoimasta löytyy sekä tuoreena käytettäviä, että myös kuivakukiksi sopivia kukkia.

Myynnissä nyt!

SAATAVILLA OLEVAT TAIMET

#järvenpäänkukkatalo #tuhansiaideoita #omaleikkokukka