Palvelemme sinua ammattitaitoisesti ja toiveittenne mukaisesti kaikissa hautauksiin liittyvissä asioissa Järvenpään, Tuusulan, Keravan, Mäntsälän ja Pk- alueella.

Hoidamme siunausjärjestelyt ja kuljetuksen myös muualle Suomeen.

.

HAUTAUSJÄRJESTELYT

Kuoleman kohdatessa ”elämä pysähtyy”. Kuolemantapauksen sattuessa on surunkin keskellä ryhdyttävä käytännöntoimiin mm. hautaamisen järjestämiseksi.

Hautauspalvelu hoitaa tarvittaessa kaikki järjestelyt tai itse voit hoitaa niin paljon, kuin haluat tai on voimavaroja järjestellä asioita.

Käymme kanssanne kaikki läpi ja saatte kaiken tarvittavan tiedon, mikä liittyy hautauksen järjestämiseen. Hoidamme mm. vainajan kuljetuksen, arkun ja uurnan valinnan, siunaus- sekä muistotilaisuuden ajan ja paikan sopimisen, kuolinilmoituksen, kaikki hautajaiskukat ja pitopalvelun varaamisen.

Tilaisuudessa käymme läpi asiat, jotka liittyvät siunaustilaisuuteen ja saatte kaiken tarvittavan tiedon, mikä liittyy hautauksen järjestämiseen

 • vainajan kuljetus sairaalasta odottamaan siunausta
 • onko kyseessä arkkuhautauksesta vai tuhkaus
 • arkun ja uurnan valinta
 • siunausajan  ja papin sopiminen seurakunnan kanssa
 • muistotilaisuuspaikan varaaminen
 • kuolinilmoitus lehteen (etukäteen kutsuna/jälkikäteen kiitoksena
 • hautajaiskukat siunaustilaisuuteen
 • arkunkoriste
 • siunaustilaisuuteen arkun viereen esim. kyntteliköt + kukat
 • muistotilaisuuskukat (valokuvan viereen, tarjoilupöytään, pöytiin)
 • uurnankoriste uurnanlasku tilaisuuteen
 • uuden hautakiven tilaus tai jo olemassa olevan kiven kaiverrus
 • Kauttamme onnistuu cateringin varaus muistotilaisuutta varten tarvittaessa Catyas Catering

Varaa aika hautausjärjestelyihin – Palvelemme joustavasti ja henkilökohtaisesti

 Voit varata ajan hautausjärjestelyihin täyttämällä alla olevan lomakkeen tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Palvelemme arkisin klo 9:00-16:00Suoritamme tarvittaessa myös kotikäyntejä teille sopivana ajankohtana.Hautausjärjestelyjen aloittamiseen ei tarvita heti hautauslupaa.

09 291 6069/ 040 548 0078 /hautauspalvelu@jarvenpaankukkatalo.fi

 

Ystävällisin terveisin

Lasse Nieminen Hautaustoimiston hoitaja

 

 

  Nimi

  Sähköposti

  Viesti

  HAUTAUSPALVELU TUOTTEET

  HAUTAUSKUKAT

  Siunaustilaisuudessa käytettäviä kukkia ovat arkunkoriste, uurnakoriste, omaisten kukat, kukat muistotilaisuuteen sekä siunauspaikan kukkakoristeet.

  Tutustu
  ARKUT JA UURNAT

  Vainaja haudataan tai tuhkataan arkussa. Mikäli vainaja tuhkataan, tarvitaan arkun lisäksi uurna..Kaikki valikoimissamme olevat arkut ovat kotimaisia

  Tutustu
  VAINAJAN KULJETUS

  Vainajan kuljetuksen yhteydessä huolehdimme vainajan pukemisesta ja arkkuun laittamisesta. Kuljetukset hoidamme joka puolelta Suomea.

  PALVELUPAKETIT

  Palvelukokonaisuus sisältää verhoilun, arkun sekä, vainajan arkkuunlaiton ja vaatteet, yhden kuljetuksen Järvenpään alueella sekä järjestely- ja toimistopalkkion.

  Tutustu
  HAUTAKIVET

  Veloitukseton ja henkilökohtainen hautakivien suunnittelu ja tilauspalvelu yhteistyössä Kivilähteen kanssa. Myös vanhojen hautakivien kaiverrukset, laatat,entisöinnit tms. yhteistyössä Kivilähde

  Tutustu
  MUUT

  Kauttamme järjestyy myös lehti-ilmoitukset, siunaustilaisuuden painetut ohjelmat, valokuvaus, hautakynttilät, adressit, saattoajon järjestely, valkoinen kaulaliina siunaustilaisuuteen, musiikkia siunaus- ja muistotilaisuuksiin, perunkirjoitus

  Tutustu

  OTATHAN YHTEYTTÄ

  Lasse Nieminen
  hautaustoimiston hoitaja

  Palvelemme arkisin klo 9:00-16:00 muina aikoina sopimuksen mukaan. Suoritamme tarvittaessa myös kotikäyntejä teille sopivana ajankohtana.

  Suosittelemme ajanvarausta ja sen voi tehdä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

  09 291 6069/ 040 548 0078

  hautauspalvelu@jarvenpaankukkatalo.fi

  Osoite Järnefeltinkatu 11, Järvenpää

  YHTEISTYÖSSÄ