TEEMME YHDESSÄ

Yritys työllistää keskimäärin 18 henkilöä. Meillä on hieno joukkue töissä ja yrityksemme menestys pohjautuu yhdessä tekemiseen, toimitusjohtaja Saija Sitolahti sanoo.”

Järvenpään Kukkatalo Oy on perustettu 1991. Omistajina toimivat Saija Sitolahti ja Joonas Nieminen ovat kolmannen polven puutarha-alan yrittäjiä. Sisarusten ammatinvalintaa helpotti suvun omistautuminen kukka-alalle. Vanhemmat perustivat jo 1970-luvulla kukkakaupan ja vaarilla oli Mäntsälän Ohkolassa puutarha, jonka kasvihuoneet tulivat tutuiksi jo lapsuudessa.

Saija on toiminut mm. Interflora Suomi ry:n puheenjohtajana sekä Suomen Kukkakauppiasliiton ja Järvenpään yrittäjien hallituksissa. Kilpaileminen kukkasidonnassa on aina ollut myös osa ammattitaidon kehittämistä. Hän on saanut hopeamitalit Kukkasidonnan Pohjoismaisissa Mestaruuskilpailuissa (2000, 2003) ja Suomen Mestaruuskilpailuissa (1999, 2000). Vuoden floristiksi hänet valittiin Suomen Kukkakauppiasliiton toimesta vuonna 2014. Viimeisin saavutus on voitto Helsingin Avoimet 2018 kansainvälisissä kukkasidontakilpailuissa. Saijalta ilmestyi myös kukkasidonnasta kertova Kukkakirja (Otava) keväällä 2018.

Yritys työllistää keskimäärin 18 henkilöä. “Olemme erittäin ylpeitä henkilökunnastamme. Meillä on hieno joukkue töissä ja yrityksemme menestys pohjautuu yhdessä tekemiseen, toimitusjohtaja Saija Sitolahti sanoo.”

Järvenpään Kukkatalo valittiin Vuoden Kukkakauppiasyritykseksi vuonna 2011 ja Vuoden Yrittäjäksi 2013.

TEKIJÄT