TEEMME YHDESSÄ

Yritys työllistää keskimäärin 18 henkilöä. Meillä on hieno joukkue töissä ja yrityksemme menestys pohjautuu yhdessä tekemiseen, toimitusjohtaja Saija Sitolahti sanoo.”

Järvenpään Kukkatalo Oy on perustettu 1991. Omistajina toimivat Saija Sitolahti ja Joonas Nieminen ovat kolmannen polven puutarha-alan yrittäjiä. Sisarusten ammatinvalintaa helpotti suvun omistautuminen kukka-alalle. Vanhemmat perustivat jo 1970-luvulla kukkakaupan ja vaarilla oli Mäntsälän Ohkolassa puutarha, jonka kasvihuoneet tulivat tutuiksi jo lapsuudessa.

Saija on toiminut mm. Interflora Suomi ry:n puheenjohtajana sekä Suomen Kukkakauppiasliiton ja Järvenpään yrittäjien hallituksissa. Kilpaileminen kukkasidonnassa on aina ollut myös osa ammattitaidon kehittämistä. Hän on saanut hopeamitalit Kukkasidonnan Pohjoismaisissa Mestaruuskilpailuissa (2000, 2003) ja Suomen Mestaruuskilpailuissa (1999, 2000). Vuoden floristiksi hänet valittiin Suomen Kukkakauppiasliiton toimesta vuonna 2014. Viimeisin saavutus on voitto Helsingin Avoimet 2018 kansainvälisissä kukkasidontakilpailuissa. Saijalta ilmestyi myös kukkasidonnasta kertova Kukkakirja (Otava) keväällä 2018.

Olet hyvissä käsissä

Mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä?

En ollut koskaan aiemmin edes kokeillut kranssin sitomista, sillä olin ajatellut sen olevan aivan liian haastavaa minulle. Järvenpään Kukkatalon kukkakoulun sidontakurssilla löysin inspiraation kranssien sidontaan – ja mikä parasta, koin upean onnistumisen ilon; minäkin osaan!

Kävin paljon kukkatalon kursseilla ja olen niin paljon oppinut ja innostunut, että päätin lähteä opiskelemaan floristiksi ja vaihtaa alaa. Päivääkään en ole katunut ja olen edelleen kukkatalon vakiasiakas.”

Olemme Puutarhakerhomme kanssa käyneet Järvenpään Kukkatalon tilauskursseilla jo vuodesta 2004 alkaen. Aiheina on ollut laidasta laitaan kimppuja, asetelmia, kukkakassi ja pajutorvi! Aina on ollut ihanaa ja työntekijämme yhtä innostuneita, siksi tulemme yhä uudestaan ja uudestaan.

Haluaisitko liittyä tytyyväisten asiakkaiden joukkoon?

Ota yhteyttä sähköpostitse;
saija.sitolahti@jarvenpaankukkatalo.fi

Tavoitat meidät myös soittamalla numeroon;
0400 583 872.