Kukkakoulumme on aloittanut jo vuonna 1991 innostamaan kaikkia kukista kiinnostuneita asiakkaitamme

Ajatuksenamme on ollut alusta saakka jakaa kukkailoa tekemisen kautta sekä kertoa sesongin vaihtuvista kukkatuotteista. Aiheet vaihtuvat toiveiden ja trendien mukaan.

Klassikkokurssimme Joulukranssi ja Kukkakimppu ovat vuodesta toiseen kaikista suosituimpia Kukkakoulun kursseja.

Kukkakouluun ovat kaikki tervetulleita taitoihin tai kokemukseen katsomatta.
 Floristimme on paikalla opastamassa ja neuvomassa koko kurssin ajan. Kukkakoulu toimii myös verkossa ja osa kursseista onkin toteutettu Zoomin kautta.

Kukka-akatemia

Jos sinua kiinnostaa opiskella kukista vieläkin enemmän, kuin mitä kursseja tarjoamme Kukkakoulussa, Kukka-akatemia on vastauksesi. Se on 12 kuukauden  kukkamatka Saijan kanssa.

“Kukka-akatemiassa saat itseluottamusta ja rohkeutta floraaliseen ilmaisuun. Opit kukilla sommittelua omaan tahtiin omassa paikassasi sekä muiden ryhmäläisten kanssa. Uskallat oppia luottamaan omaan kukkavaistoosi.”

KATSO LISÄÄ

Tulevia kursse­jamme

kukkavarjostin

Tutustu

Kukkaterapiaa

Tutustu

kukkakimppu

Tutustu

Tilauskurssit

Kukkakoulu on hauska tapa viettää hetki kukkien ja ystävien parissa tai järjestää ikimuistoiset juhlat läheisellesi! Polttariohjelmana Kukkakoulu on ihan loistava myös. Tilauskurssin voimme järjestää myös verkossa.

Viihtyisiin tiloihimme on mahdollista tuoda omat tarjoilut, joita voi halutessaan nauttia ennen tai jälkeen Kukkakoulun.

Tutustu tilauskursseihin

Tilan­vuokraus

Etsitkö uniikkia ja pientä juhlatilaa Uudenmaan alueelta? Kukkakoulumme tila sopii mainiosti pieniin perhejuhliin kuten valmistujaisiin, babyshowereihin, polttareiden etkoille, muistotilaisuuksiin, syntymäpäiväjuhliin sekä myös yrityskäyttöön ja kokouksiin.

Kurssitilaan mahtuu n. 30 hlöä ja tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut. Lasiovilla jaettuun tilaan mahtuu 10 hlöä yhden pöydän ääreen.

Tilan vuokra on 250€ aukioloaikojemme puitteissa. Muina aikoina 80€ / tunti.

Kukkakoulun tilauskurssin yhteydessä tilat ovat vapaasti käytössänne aukioloaikojen puitteissa.

Lisätietoja ja varaukset myynti@jarvenpaankukkatalo.fi, p. 09 2797070

Olet hyvissä käsissä

Mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä?

En ollut koskaan aiemmin edes kokeillut kranssin sitomista, sillä olin ajatellut sen olevan aivan liian haastavaa minulle. Järvenpään Kukkatalon kukkakoulun sidontakurssilla löysin inspiraation kranssien sidontaan – ja mikä parasta, koin upean onnistumisen ilon; minäkin osaan!

Kävin paljon kukkatalon kursseilla ja olen niin paljon oppinut ja innostunut, että päätin lähteä opiskelemaan floristiksi ja vaihtaa alaa. Päivääkään en ole katunut ja olen edelleen kukkatalon vakiasiakas.”

Olemme Puutarhakerhomme kanssa käyneet Järvenpään Kukkatalon tilauskursseilla jo vuodesta 2004 alkaen. Aiheina on ollut laidasta laitaan kimppuja, asetelmia, kukkakassi ja pajutorvi! Aina on ollut ihanaa ja työntekijämme yhtä innostuneita, siksi tulemme yhä uudestaan ja uudestaan.

Haluaisitko liittyä tytyyväisten asiakkaiden joukkoon?

Ota yhteyttä sähköpostitse;
myynti@jarvenpaankukkatalo.fi

Tavoitat meidät myös soittamalla numeroon;
09 279 7070