Vihdoinkin hääjuhlat

Monen parin suunnitelmat ovat menneet viimeisenä vajaana kahtena vuotena useaan kertaan uusiksi, kun pandemia on maailmalla sekoittanut elämämme.

Upean hääparin #olispahäät2020 toive kuitenkin toteutui kun Gabrielan ja Joakimin hääjuhlaa vietettiin 31.7.2020 Helsingissä.

Saimme ilon ja kunnian suunnitella ja sitoa morsiuskimpun ja juhlan kukat.

Upeat valokuvat ovat Josefin Westin Photo & Film käsialaa.

Morsiuskimpusta sidottiin runsas ja näyttävä, mutta kuitenkin luonnollisen ja rennon oloinen.

Pääkukkana kimpussa käytettiin valkoista pionia. Lisäksi kimppuun on sidottu ruusua, jaloangervoa, tuoksuhernettä, eustomaa, oliivipuun oksia, leukoijaa, vahakukkaa, ikiviuhkoa ja eukalyptusta. Muoto on epäsymmetrinen ja kimpun omat varret ovat näkyvissä. Hääkimppu viimeisteltiin valkoisella silkkinauhalla.

Hiuksiin toteutimme kukkakorun saman sävyisistä pienemmistä kukista. Hiuskukka koristi kampausta vihkimisen jälkeen kauniisti kun huntu otettiin pois hääjuhlassa.

Hääjuhlien kukkien suunnittelu

Olipa sitten kyseessä pieni tai suurempi juhla, alkaa kukkakoristelun toteutus aina suunnittelulla.

Nyt pandemian aikaan toteutimme oman häämalliston helpottamaan kukkien valintaa. Mallistossa on kolme värimaailmaa ja ne ovat floristimme kuratoimia kokonaisuuksia. Malliston työt voidaan toteuttaa läpi vuoden muuntamalla kukkien lajikkeita, kuitenkin niin, että kokonaisuus ja kukkien henki pysyy samana. Tämä on ollut iso helpotus monelle hääjuhlia ja kukkakoristelua pohtiville, koska asetelmat ja kimput voidaan valita verkkosivustoltamme suoraan.

Myös iso osa hääkoristeluista toteutetaan henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti. Tällöin varaamme yhdessä 1h suunnitteluajan ja teemme ehdotuksen hinta-arvioineen. Suunnittelun hinta on 79€ ja sen hyvitetään tilauksen loppusummassa. (Mikäli tilaus peruuntuu summaa ei hyvitetä.) Yksilöllisesti suunnitellun morsiuskimpun hinta muodostuu käytetyistä kukista sekä työn osuudesta, keskimääräisesti noin 200-400€.

Meille voi aina tulla käymään ja juttelemaan kukista ja koristeluista, olipa kyseessä hääjuhla tai jokin muu tilaisuus.

Lämpimästi tervetuloa!

Saija//

Lilaa syksyn morsiuskimpussa

Pehmeitä syksyn sävyjä hääkimpussa ja pöydän kukissa Tämä värimaailma viehättää nyt.  Lila, vaalea koralli, puuteri,...

Vanessan morsiuskimppu

Hääkuvissa on aina jokin ihmeellinen taika. Ei sellaisia voi “lavastaa”.  Kun katsoo Johnnya ja Vanessaa...

Mennään naimisiin

Viikonloppuna Helsingissä Vanhassa Satamassa osallistuimme Mennään Naimisiin-messuille yhteistyössä Valeria Kominan hääsuunnitteluyrityksen kanssa. Kukka-asetelmat toteutti floristimme...

Vastaa