Uusi kuivakukkamallistomme

Sykähdyttävä ja trendikäs kuivakukista tehty asustemallistomme on nyt  verkkokaupassa ja myymälässä.

Tuotteet sopivat juhlaan tai arkeen ja ne on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Järvenpään Kukkatalossa. Meidän tuotteillamme on muuten kotimaisen työn Avainlippumerkki.

Asusteita hiuksiin, ranteseen ja pukuun

Kokoelmassa on kuivakukkapanta, hiuskukkia ja -seppele, seinäkoriste eli kranssi, rannekukka ja rintaviehe.

Kuivakukkapanta ja -seppele on suloinen myös kaasoille, morsiusneidoille ja lapsille.  Kaikkia malliston tuotteita voi käyttää useamman kerran, jos säilyttää ne huolellisesti valolta suojattuna.

Kuivakukista tehty rannekukka on kevyt ja kokoa voi muotoilla omaan ranteeseen sopivaksi.

Isompi hiuskukka

Pinneillä kiinnitettävä kuivakukkakoru sopii täydellisesti juhliin tai lahjaksi. Hiuskukkaa voi käyttää useaan kertaan, sillä ne säilyvät kauniina juhlasta toiseen ja on helppo kiinnittää pinnien avulla erilaisiin kampauksiin. Hiuskukan pohjana on ohut rautalanka, joten sitä voi tarvittaessa hieman taivutella kampaukseen sopivaksi.

Pienempi hiuskukka on helppo kiinnittää mukana olevan hiuskamman avulla.

Kukkaseppele päähän vai seinälle?

Meidän ja monien asiakkaidenkin mielestä kuivakukista tehty pääseppele on IHANA myös seinäkoristeena.

Kuivakukkakranssi on tietenkin loistava sisustuselementti tai lahja, mutta myös sopii täydellisesti, vaikka juhlien valokuvausseinälle taustaksi tai hääjuhlaan morsiusparin   pöydän taakse.

Kranssi juhlan valokuvauspaikkaan

Kuivakukista tehty kranssi säilyy pitkään, vaikkakin auringonvalo haalistaa värejä kauniisti. Kranssista voi halutessaan muokata aina sesonkiin sopivan poistamalla tai lisäämällä siihen materiaaleja tai vaikka jouluisia koristeita.

Kuivakukista tehty viehe eli rintakukka sopii miehelle tai naiselle. Viehe kiinnitetään siinä mukana olevan vieheneulan avulla.

Avainlippu tunnustuksena käsityöstä

Meillä on muuten viime vuonna saatu Avainlippumerkki tunnustuksena suomalaisesta käsityöstä. Floristiikka on käsityötä mitä suurimmassa määrin. Kaikki kimput, kuivakukkatyöt sekä ihanat kranssit ja kukkakorut ovat siis Avainlipun ansainneet floristiemme kauniin kädenjäljen ansiosta.

KAIKKI TUOTTEET

Kuivakukkakampa

35.00

KAIKKI TUOTTEET

Kuivakukka rannekoru

35.00

KAIKKI TUOTTEET

Hiuskukka kuivakukista

35.00

KAIKKI TUOTTEET

Kuivakukkapanta

40.00

KAIKKI TUOTTEET

Kuivakukkaseppele

45.00

KAIKKI TUOTTEET

Kuivakukkakranssi

59.00

KAIKKI TUOTTEET

Kuivakukkaviehe

22.00

Vastaa