Tilakoristelua Kozeenin uuteen ravintolaan

Maaliskuussa näytti silta, että maailma taas avautuu ja mekin pakkasimme pakettiauton täyteen materiaalia ja suuntasimme kohti Helsingin Kasarminkatua, sillä sinne oli tulossa jotain ihan uutta!

Ruokaelämyksiä Kasarminkatu 44:ssa

Olo-ravintoloiden konsepti Foodolo kehittää uusia ravintoloita ja Helsingin ravintolaelämän rikastuttaminen on sydämen asia. Asiakkaiden palautetta kysytään ja se näkyy ravintoloissa.  Nyt on vuorossa rentoa Lähi-idän ruokaa. Telkkaristakin tuttu huippukokki Kozeen Shiwan avasi toukokuussa nimittäin oman ravintolan.

Kasarminkatu 44 osoitteessa voi nauttia upean elämyksen perjantaista sunnuntaihin.

Ihanaa, vihdoin taas kukkia maailmalle

Mekin pääsimme siis kauan kaivatun tilakoristelun pariin vihdoin. Koronan aikana ovat kaikki tapahtuma-, messu- ja seminaarikukitukset loistaneet poissaolollaan.

Kozeen Shiwanin uuteen ravintolaan rakennettiin installaatio kuivakukista. Muoto on on epäsymmetrinen ja lopullinen toteutus tehtiinkin paikan päällä.

Kanssani työtä toteuttamassa oli floristimme Eine-Maria Nieminen.

Uudenlainen ruokamaailma

Olen luonut Lähi-idän mauista kokonaan uudenlaisen ruokamaailman. Kaikkien luomieni annosten takana on tarina. Ne perustuvat ruokiin, jotka ovat vaikuttaneet identiteettiini lapsena Irakissa, nuorena Lahdessa ja aikuisena huippuravintoloiden maailmassa. Olen hyödyntänyt perinteisiä raaka-aineita, mutta valmistanut annokset laadukkaasti ja modernisti. Ne kurkistavat menneeseen, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen – joka toivottavasti on makea!

Voit nauttia meillä koko menun tai piipahtaa lasilliselle ja tilata yhden annoksen. Tässä ajassa on tärkeää, että ruoka tuottaa iloa. Tervetuloa nauttimaan!” kertoo Kozeen

Kasarminkatu 44 osoitteessa voi nauttia upean elämyksen perjantaista sunnuntaihin.

Teimme muutama vuosi sitten hienon kesäisen toteutuksen Kozeenin Pop up ravintolaan, kuvia näet täältä. 

Kaunista kesäviikkoa kaikille!

Saija//

Ravintola By Kozeen Shiwan, Kasarmikatu 44
Avoinna:  Pe klo 16-23 / La klo 15-23 / Sunnuntaisin 20.6 alkaen klo 15-21 / Juhannuksena 25.-27.6 olemme suljettuna
Puhelin: 010 411 7837
Sähköposti: info@foodolo.fi

Vastaa