Kesän juhlakausi on vihdoin mahdollinen

Aivan ihanaa, että nyt näyttäisi siltä, että ainakin pienempiä juhlia ulkona kotona voidaan järjestää. Rippijuhlat (meidän perheessä tuloillaan, ihanaa!), häät, syntymäpäivät, kesäjuhlat… kaikki kahden vuoden pitämättömät kokoontumiset.

Tee erilaisia kattauksia ympäri puutarhaa

Jos sinulla on mahdollisuus käyttää puutarhaasi tai pihaan juhlapaikkana, voisi olla kiva idea laittaa eri puolille pihaa erilaisia kattauksia. Omenapuun alle vaaleanpunaista, talon eteläpäätyyn siniset kukat, pihakeinun viereen Marimekolla liinoitettu ja samaan sävyyn kukitettu pöytä. Pöytäliinoiksi sopii verhot, lakanat ja vaikkapa torkkupeitot. Ja jos teema on eri pöydissä erilainen, voivat pöytäkiinat, kukat ja maljakotkin olla erilaisia.

Kukkamerkit kuohuviiinilaseissa

Hauska tapa merkitä kuohuviinilasit voisi olla pienet kukkamerkit. Meillä on valikoimissamme 10 kpl kuohuviinilasin kukkakoristeet. Pienen pieni kukkanippu kiinnitetään helposti lasin jalkaan ja näin oma juoma pysyy merkittynä koko ajan. Kukkavalikoima on floristin valinta.

Kukat kakunkin koristeena

Herkullinen suklaakakku on Kaffemakian käsialaa ja koristeena on omenapuun kukkia. No, nyt niiden aika on ohi, mutta kun kakku on laakealla vadilla, voi siihen koristeeksi laittaa kaikkia kauniita puutarhan kukkasia. Tarkista aina kukkien myrkyttömyys ja asettele ne kakun koristeeksi vasta juuri ennen tarjoilua.

Puutarhan ja kukkakaupan kukkia

Tämä asetelma on koottu osin puutarha, osin kukkakaupan kukista.  Astiana käytin suojaruukkua, joka pitää vettä.  Asettelupohjana on kanaverkko. Tätä kuvattaessa reilu viikko sitten kukki vielä tulppaanit sekä rusotuomipihlaja. Nyt kukintaa aloittaa pionit, akileijat, pihlajat ja koristearoniat. Oikeastaan kaikkea voi hyödyntää asetelmissa.

Tässä asetelmassa käytin

  • puutarhasta tulppaaneja
  • rusotuomipihlajan oksia
  • ruusuja
  • tuoksuhernettä
  • eustomaa
  • hyasinttia
  • pionia
  • siankärsämöä
  • hortensiaa

Varaa aika kukkasuunnitteluun floristiltamme

Toivottelemme kauniita juhlia ja vielä mukavampaa suunnitteluaikaa. Olette tervetulleita meille kukkasuunnitteluun milloin vain, floristimme neuvovat mielellään. Voitte myös varata ajan erilliseen suunnitteluun myynti@jarvenpaankukkatalo.fi. Suunnittelu maksaa 79€ ja loppusumma hyvitetään tilauksen yhteydessä. (Mikäli tilaus peruuntuu, maksua ei palauteta.)

Kaunista viikkoa! Nyt nautitaan lämmöstä!

Saija//

Ps. Mun kesälistasta on toteutunut jo ainakin kanootilla melonta (tai noh, se oli kajakki). Onko sun kesän bucketlist jo tehty?

Vastaa