Kukkaniitty on ajankohtainen. Puutarhoihimme niitä halutaan ja suunnitellaan. Hyönteiset ja pikku oliot niitä rakastavat ja ilmastonmuutoksen kannalta ne on tärkeä asia.

Tämä kukkaniitty ei houkuttele hyönteisiä, koska se on tehty sisälle, mutta kaunista kesäistä luontoa kunnioittaen ja siitä innostuneena tämä syntyi.

Kukkaniittyinstallaatio on oikeastaan vain ryhmä kukka-asetelmia, jotka on tehty kukkasieneen. Mahdollisuus on myös välttää kukkasientä ja tehdä asetelmat erilaisiin astioihin vapaaseen veteen, jolloin ne kestävätkin hienosti.

Runkona on muutama iso oksa, jotka on seinälle nostettu ja kukat ja vihreät ovat osittain niiden varassa.

Luonnonkukkia käytettiin myös, lupiinia ja koiranputkea. Kun ne poimitaan luonnosta, kannattaa kasvit vetyttää kunnolla. Tee kukkiin hyvä viisto imupinta veitsellä ja laita runsaaseen veteen (esim. ämpäriin) ja viileään (vaikka ulos yöksi) vähintään muutamaksi tunniksi. Näin ne ovat hyvässä nestejännityksessä ja kestävät paljon paremmin kukkakimpuissa ja asetelmissa.

 

Kukkaniityssä on käytetty puutarhasta ja luonnosta erilaisia vihreitä oksia ja lehtiä. Luonnonkukista luppini ja koiranputki ovat helpot löytää. Muita kukkia tässä “niityssä” on kukkakaupan valikoimista ainakin hortensiaa, ruusua, neilikkaa, eukalyptusta, nukkapähkämöä ja jaloangervoa sekä gladiolusta ja erilaisia heiniä.

Tapahtumassa tai tilakoristeena tämä toimii hienosti myös. Eli rohkeasti vain tilaamaan omaa kukkaniittyä juhliinne.

Muita tilakoristeluideoita löytyy blogista mm. täältä ja täältä

 

 

 

 

 

Vihreää viikkoa!

Saija//

 

 

 

 

 

 

 

 

Kukkaniitty

Kuvan Kukkaniittyinstallaatio koostuu kahdeksasta kukka-asetelmasta, jotka on tehty kukkasieneen. Asetelma on myös mahdollista toteuttaa ilman kukkasientä tällöin asetelmat tehdään erilaisiin astioihin vapaaseen veteen.

Runkona käytämme muutama iso oksa, jotka on seinälle nostettu.Kukat ja vihreät ovat osittain niiden varassa.

 

Kukkaniitty sopii hyvin juhliin tilakoristeena tai tapahtuman kuvaustaustana. Eli rohkeasti vain tilaamaan omaa kukkaniittyä juhliinne.

Kukkaniitty 8 asetelmaa alkaen 850€

Pyydä tarjous tai kysy lisää myynti@jarvenpaankukkatalo.fi/09 279 7070

Lue lisää

1 thoughts on “Kukkaniitty sisällä

  1. Pingback: Kukkaniitty pöydällä - Järvenpään Kukkatalo

Vastaa