Juhannuksena sidotaan yhdessä kukkaseppeleitä

Kun ystävät ovat kokoontuneet kesäjuhlan viettoon, mikä olisikaan hauskempi tapa juhlistaa sitä, kuin toteuttaa ikioma kukkaseppelepaja.  Seppeleeseen tarvittavat materiaalit voi kerätä luonnosta ja puutarhasta tai ostaa valmiit seppelepaketit, joista löytyy kaikki tarvittava.

Jos käytät luonnonmateriaalia tai keräät kukkia pihalta, ne kannattaa laittaa yöksi tai pariksi tunniksi ämpäriin ja veteen, jotta ne ovat kestävämpiä ja täydessä nestejännityksessä seppeleen sidontahetkellä.

Kukkaisia asusteita kaikille

Kukkaseppeleen voi korvata myös muunlaisella ”kukkivalla” asusteella. Kukkarusetti tai hellepäivän aurinkolippa kukitettuna on myös hauska koriste. Lempifestarihattuun voi sitoa seppeleen ja se saa kuivuakin siihen sievästi.

Kukkaseppeleen teko-ohje löytyy muun muassa täältä meidän Instagram tililtä reelseistä.

Kukka-akatemiassa on myös verkkokurssina  “Seppele ja kukkakruunu”.

Kukista voi tehdä melkein mitä vain!

Tänä päivänä kukkia voi käyttää hyvin monella tavalla koristeena, alla olevat kuvat ovat vain pieni osa floristiemme sitomista kukista. Kysy rohkeasti, luovat ja hulluiltakin kuulostavat ideat hyvin todennäköisesti onnistuvat.

Kukkapanta

Voita liput ja kukka-asusteet Puistobluesiin

Arvomme täällä myymälässä 16.-25.6. välisenä aikana kävijöiden kesken kaksi Puistoblues-pääkonserttilippua sekä kaksi vapaavalintaista kukka-asustetta kyseisille festareille. Kukka-asustevaihtoehdot ovat kevyt kukkaseppele, kukitettu aurinkolippa tai kukkarusetti.
Osallistuaksesi, poikkea meillä ja täytä arvontalipuke.
Lippu- ja kukka-asustearvonta päättyy sunnuntaina 25.6. klo 18 ja arvonnan suoritamme maanantaiaamuna 26.6. Voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Palkinto on noudettavissa Kukkatalolta lauantaihin 1.7. klo 12 mennessä.
Ihanaa juhannusta! Me palvelemme joka päivä, tervetuloa!
Saija//
Kukkakattokruunu ja miten se tehtiin

Edellisessä postauksessa tehtiin tämä vehreä kattokruunu puutarhapöydän päälle. Kukkakoulussamme tehdään 24.9.2019 Heinämobile eli samalla tekniikalla...

1 Comment

Keskikesän moderni juhannussalko

Hyvää juhannusaattoa! Tätä kirjoittaessani istun mökkiterassilla. Oikealla on järvi ja soutuvene, vasemmalla puolella parin askeleen...

Persikan ja oranssinsävyiset kesäkukat

Kesäkukat ja ruukkuistutukset 2020 Kesäkukkakausi on täällä! Ihan vähän meitä vain jarruttelee yön kylmyys ja...

3 Comments

Vastaa