Viime keväänä toteutimme unohtumattoman kuvauspäivän henkilöstömme sekä valokuvaaja Maru Lemmetyn ja meikkaaja-kampaaja Mari Aallon sekä Kampaaja Kati Teiriojan kanssa. Muutama henkilö jäi uupumaan ja lisäksi joukkoomme on tullut uutta osaamista, joten kuvauspäivä -osa 2 järjestettiin. Aiemman postauksen sekä kuvat ja muun henkilöstön esittelyn löydät täältä.

Kuvakavalkadin saa ilolla aloittaa Silja, Talvitie.  Silja oli meillä työssäoppimassa ja suoritti floristin ammattitutkinnon näytön. Silja jatkaa nyt maailman valloitusta, mutta oli iloinen ja innokas lisä joukkoomme, kiitos Silja.

Maiju Palokoski aloitti meillä viime kesäkuussa. Ensimmäisenä työpäivänä Maiju teki 250 kukkaseppelettä Helsingissä asiakkaamme toimitiloissa. Toisena työpäivänä Maiju opasti 5000 PuistoBluesin kävijää kukkaseppeleiden saloihin. Eli seppeleet onnistuu ja vaikka mikä muukin.

Maiju tuo tiimiimme nuorta näkemystä ja trendien viimeisimpiä vilahduksia. Maiju on koulutukseltaan puutarhuri mutta myös medianomi, joten visuaalinen puoli kuvineen on hallussa.

Mari Mustonen aloitti vuoden alussa myymälävastaavana vastuullaan asiakaspalvelu ja myynti. Mari toimi aiemmin Iittala Out Järvenpään vetäjänä ja kauniiden asioiden kanssa työskentely on tuttua. Mari pursuaa energiaa ja tulette tapaamaan hänet kevään tapahtumissamme ja liikkeessä.

 

Heini Liukkonen on iloa ja energiaa pursuava puutarhuri jonka erikoisosaamista on viherkasvit ja pihan kasvituotteet. Tämän kaunottaren seurassa ei voi kuin hymyillä, hyväntuulisuus on vain niin tarttuvaa. Joulun aikaan saatat kuulla Heinin myös laulavan kukkapakkaamisen lomassa. Saimme Heinin taannoin takaisin opintovapaaltaan, hän on nyt myös talonrakentaja. Todellinen moniosaaja siis meillä joukossamme!

Eevi Jacksen on Vuoden Nuori Floristi 2019 ja floristihortonomi. Eevi tuli vahvistamaan floristitiimiämme ja tulee perinteikkäästä ja upeasta kukkakauppa Tähkästä Turusta. Eevi on taitava ja innokas kilpailemaankin ja osallistui mm. Kukkasidonnan Sm-kilpailuihin Seinäjoella 2019.

Tarja Savolainen on puutarhamyymälämme sielu ja kauneus. Kun Tarjalta kysyy jostain kasvista tai pihan ongelmakohdasta, voit saada vastauksen, joka saa sisäisen puutarhurisi tutisemaan innosta. Tarja maalaa silmiesi eteen kauneimman metsäpuutarhan, perennapenkin tai kesäkukkaryhmän. Hänen oma puutarhansa Keravalla on kuin sadusta, sen kerroksellisuus ja runsaus on jotain käsittämätöntä.

Päivi Eerola on puutarhamyymälämme vakituinen apukäsi. Päivi on valmistunut Keudasta puutarhuriksi 2000-luvun alussa joten ammattitaitoa riittää. Perennat, kesäkukat, puuta ja pensaat ovat tämän urheilullisen naisen erikoisalaa. Päivi tuo työyhteisöömme myös liikunnallista inspiraatiota, sillä hän pyöräilee työmatkat Mäntsälästä Järvenpäähän.

Joonas Nieminen on toinen Järvenpään Kukkatalon yrittäjistä. Hän on kirjaimellisesti kasvanut kiinni yrittäjyyteen, sillä isovanhempien, myöhemmin setiensä puutarhassa hänen ensimmäinen tienestinsä 10-vuotiaana oli rairuohon viljeleminen pääsiäiseksi. Sittemmin tie toi Järvenpään Kukkatalon omistajaksi siskonsa Saijan kanssa. Joonas osaa ratkaista meidän kaikki ongelmamme ja hän on äärimmäisen käytännönläheinen ja kätevä käsistään. Kun luovat floristimme suunnittelevat tilakoristeita asiakkaalle, on tämä mies usein se, joka rakenteet toteuttaa.  Joonaksen oma kotipiha on elämys, siellä asiat on mietitty helppohoitoisuuden ja näyttävyyden kantilta.

Ja minä olen siis Saija Sitolahti. Toinen yrittäjistä ja floristimestari. Rakastan kukkia ja yrittäjyyttä ja Järvenpään Kukkatalossa saan toteuttaa molempia asioita taitavien ihmisten ympäröimänä.

Haaveeni on maailman paras kukkakauppa!

 

1 thoughts on “Henkilökuntamme kukitettuna – osa 2

  1. Pingback: Yhdessä vuonna 2020 - Järvenpään Kukkatalo

Vastaa