Orvokkeja, yrttejä ja ilmapalloja

Vappuna juhlistetaan kevättä ja suomalaista työtä, puutarhassa juodaan kahvit ja grillataan terassilla, melkeimpä säässä kuin säässä. Lapset iloitsevat värikkäistä ilmapalloista ja vappukoristeista.

Orvokit ja yrtit voi istuttaa nyt ulos. Orvokit kestävät pientä pakkasta, jos vielä kylmää yöllä tulee, yrtit sen sijaan kannattaa suojata, vaikka hallaharsolla, jos lämpötila laskee alle nollan.

Samaan ruukkuun voi istuttaa vaikka isolehtistä murattiakin, joka on kaunis ihan talveen asti. Yhden ruukun voi täyttää mullalla, pinnan sammaleella ja leikata tuomen tai omenapuun pienisilmuisia oksia siihen koristeeksi.

“Statement” ruukku

Vaatteesta käytetään kuvausta “statement” kun sen halutaan ilmaisevan jotakin erityistä. Ruukkukin voi olla “statement”. Värikäs vappuasetelma leikkokukista syntyy näyttävään ruukkuun. Asettelupohjana on kanaverkkoa. Oksien lomaan on aseteltu värikkäitä kukkia, kuten neilikkaa, marskinliljaa, taskuruohoa, herukanoksia, mimosaa ja leijonankitaa.

Vappupallo pyöreä

Oletko pukeutunut koskaan kukkahenkseleihin?

Vappubrunssilla asusteet saavat olla rentoja. Kukkapanta ja -henkselit huomataan!

Kodin koristeeksi oveen voi hankkia värikkään kranssin, joka on tehty tuoreesta harsokukasta. Harsokukka myös kuivuu kauniisti, joten kranssista on iloa pitkään.

Kranssi Harsokukka

Lisää koristeluideoita ja kattausvinkkejä löytyy blogista edellisvuosien postauksista.

Hauskaa vappua! Meillä liike on auki joka päivä, sekä vappuaattona että vapunpäivänä klo 9-18. Tervetuloa!

Saija//

Vappupallo, valkoisia kukkia tarjottimella + IG Tv video

Valkoiset kukat vadilla Tämä tyyli on ikisuosikkini. Ota kaunis tarjotin. Asettele siihen pikkumaljakoita tai tuikkukippoja....

Read More
Kukkaisaa vappua!

Vapun juhlintaa kotiterasseilla Tänä vuonna vappua vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa, sillä sen juhlinta keskittyy kotiin; olohuoneisiin...

Read More

Vastaa