Vapun juhlintaa kotiterasseilla

Tänä vuonna vappua vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa, sillä sen juhlinta keskittyy kotiin; olohuoneisiin ja terasseille. Mutta sehän onkin ihan parasta (ainakin allekirjoittaneen mielestä). Brunssitarjoilut ovat lähellä ja lisää lämmintä vaatetta löytyy helposti. Kuohuviinikin on takuulla kylmää.

Me teimme tänä vuonna yhteistyötä Confetin Tuusulan myymälän kanssa ja teimme heidän raikkaaseen Bubbles ilmapalloon kukkakoristelun. Tätä kirjoittaessani pallot ovat olleet suursuosiossa ja niitä on enää muutamia jäljellä. Mutta ihan varmasti ensi vuonna uudelleen!

Ilmapallo koristeltiin kukan terälehdillä ja vihreillä versoilla.
Ilmapallo koristeltiin kukan terälehdillä ja vihreillä versoilla sekä harsokukalla.

Raikas kesäinen campanula ja sen eri muodot

Campanulat eli kellot (tai sinikellot) ovat ruukkukasvina myytäviä kukkivia, usein sinisen ja valkoisen sävyisiä, kesäisiä kasveja. Ainakin etualan muurikello voi jopa talvehtia kukkapenkissä. Ruukussa parvekkeella tai pihalla kasvit viihtyvät myös erinomaisesti. Sisällä kellot on hyvä sijoittaa mahdollisimman valoisaan paikkaan. Ulkona ollessaan kellot ovat kauneimmillaan sateelta suojattuna ja hyvin lannoitettuna. Kasvi ei saa kuivahtaa ja lakastuneet kukat on hyvä nyppiä pois.

Tupsulaventeli

Tästä kivasta rungollisesta kesäkukasta kerroinkin viime viikolla blogissa. Tupsulaventeli kulluu mun kesän hankintalistaan, sillä olen kuullut, että se vain kukkii ja kukkii loputtomasti oikealla hoidolla. Otan haasteen vastaan!

Vappukimppu

Jos jäit ilman kukkaisaa ilmapalloa on tarjolla. myös vappuvalikoimassamme raikkaita ja värikkäitä vappukimppuja. Verkkokaupasta kimpun voi tilata vaikka kotiinkuljetettavaski tai noudettavaksi myymälästä. Tai vaikka vain tulla paikan päälle.

Vappuaattona palvelemme klo 8-20 ja vapunpäivänä 1.5 klo 9-18. Tervetuloa!

Saija//

 

 

Vastaa