Hyvää joulua ja paljon kukkia

Nyt on jo aika kiittää ja toivottaa kaunista joulunaikaa kaikille. Lämmin kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Vuosi on ollut erilainen, välillä on ollut toivoa paluusta normaaliin, toisinaan taas peruutuksia ja takapakkia. Oma henkilöstömme on pysynyt terveenä, kiitos siitä koko upealle tiimillemme, että olette jaksaneet huolehtia turvaväleistä ja desifioinneista.

Tästä suuntaamme positiivisin mielin vuoteen 2022!

Joulun aika ahkeroiden

Kuten arvata saattaa, joulun aika on hyvin kiireinen kukkakaupassa. Oma tuotantomme istuttaa ja koristelee kolmen viikon aikana yli 2500 istutusta ja joulukukka-asetelmaa.

Sitomossamme valmistuu tilauksiin ja myyntiin kimppuja, kransseja ja asetelmia floristien käsistä noin 1300 kpl joulukuussa.

Meidän työmme onkin saanut kotimaisen työn merkiksi Avainlippu-tunnuksen  vuonna 2020.

Laajasta valikoimastamme jokaiselle jotakin

Kasvihuoneemme on täynnä erilaisia ja erikokoisia istutuksia.  Ihania, toinen toistaan kauniimpia asetelmia löytyy hieno valikoima.

Leikkokukka-  sekä valmiiksi sidottu kimppuvalikoima on joulun aikaan myös runsautta pursuava. Tervetuloa valitsemaan kauneimmat kimput joulupöytään ja lahjaksi.

Herkkuja ja herkullisia yksityiskohtia

Kaffemakia leipoi meille täydellisen kakun joulun kahvipöytään. Pöytä koristeltiin kynttilöillä. Pienet orkidea-asetelmat kiinnitettiin korkeisiin kynttilänjalkoihin. Joulu saa tulla!

HYVÄÄ JOULUA!

Saija//

Kukkien vuosi 2020

Päättyvä vuosi 2020 oli kukkamaailmassa värikkäiden kuivakukkien, heinien ja luonnonmateriaalien, Suomessa viljeltyjen ja kotoilun (koronan)...

Hyvän joulun toivotus

On aika kiittää kuluneesta vuodesta Vuosi 2020 jää mieleen. Alun epävarmuus ja tulevien viikkojen pohtiminen...

Tarjottimella joulun leikkokukkia

Marsalan värinen asetelma Tämän asetelman värimaailmaan inspiraatio tuli lämpimän rusehtavasta roosasta väristä nimeltä marsala. Pusero...

Vastaa