Ystävänpäivää vietetään 14.2.2022

Tänä vuonna se on maanantai eli viikko alkaa heti juhlapäivällä. Mahtavaa!

Viime keväänä luin kirjan Vihdoinkin maanantai. Se on norjalaisen businessgurun Petter A. Stordalin (Clarionin ja Tjäreborgin omistaja) opas parhaaseen arkeen. Ja kaikki alkaa maanantaista.

Älä seuraa unelmiasi

Kirjan lähtökohtana on Stordalin kymmenen tärkeintä elämänohjetta, jotka johdattelevat odottamaan maanantaita ja saavuttamaan sen mitä haluamme.

Stordalin elämänohjeet eivät aukene aivan yhdestä lauseesta. Neljäs ohje nosti kulmakarvani; älä seuraa unelmiasi. Juuri nyt näen ja kuulen kaikkialla kohti unelmaansa suuntautuvia miehiä ja naisia. Itsekin kannustan työkavereitani ja ystäviäni siihen. Minäkin unelmoin monesta suuresta ja pienemmästä.  Unelmia pitää seurata. Taitaa olla myös maailman käytetyin ohje elämään.

Näe mahdollisuudet ympärilläsi

Meillä ihmisillä on taipumus olla huomaamatta mahdollisuuksia, joita meille tarjoillaan silloin kun ne ovat ihan nenän edessä, koska olemme niin kiinni siinä mitä meillä nyt on. Voit hyvin asettaa itsellesi tavoitteita, mutta älä jää niihin jumiin. Katso ja huomaa myös muut matkasi varrella olevat asiat ja niistä voikin kasvaa suuria. Eli älä seuraa unelmiasi (sokeasti). Sitä Stordal tarkoittaa. Ja allekirjoitan.

Mitään ei koksaan tapahdu ellet ota askeleita

Joskus tässä yrittämisen ja kukkasidonnan maailmassa koen, että unelmat ovat liian vaikeita saavuttaa tai ei ole aikaa ja/tai rahaa niitä toteuttaa.

Eilen tapasin kamppailusali Sisu Gymin yrittäjän Sami Mehamedin. Sami kertoi, että upeaa olisi oma iso halli ja siellä loistavat tilat maailman parhaimpien kamppailulajien urheilijoiden treenata. Ja jatkoi, että laitanpa tästä nyt sanan kiertämään (ja minä puolestani laitan täten myös.) Koskaan ei voi tietää jos vaikka oikeat henkilöt kohtaavat. Peukut Sisu Gymin tulevaisuuden huippusalille.

Ystävänpäivänä voit kysyä ystävältäsi, mikä on hänen unelmansa. Ehkäpä sinä näet ja huomaat jotain, mitä ystäväsi ei ja voit avata hänen silmänsä.

Ihanaa ystävänpäivää!

Minä kiitän ystäviäni, saan teiltä niin paljon iloa, kannustusta ja ideoita, kiitos! Ja unelmasparrausta.

Saija//

Kukkivat oksat ja lasimaljakot asetelmassa

Erilaiset maljakot yhteen Millaisia maljakoita teiltä löytyy? Mitä jos kasaisit erilaiset vaasit yhteen ja niistä...

Mitä ystävyys sinulle merkitsee 2020?

Ystävänpäivä 14.2.2020 Ystävänpäivää vietetään perjantaina 14.2.2020. Meillä Suomessa päivästä on nimenomaan muotoutunut ystävää muistamisen ja...

Kukkaisia tunnelmia Ateneumissa

  Marraskuussa kerroin blogissa yhteistyöstämme Ateneumissa. Näyttelyt päättyivät tammikuun lopulla ja yhteensä kävijöitä Ateneumissa tuon...

1 Comments

Vastaa