Onnea koulunsa päättäville!

Tänä keväänä 2020 koulun päättymistä, ylioppilaaksi pääsyä ja ammattiin valmistumista juhlitaan perhepiirissä ja lähimpien läsnäollessa. Siksi onkin niin kiva muistaa, toivottaa onnea ja osoittaa arvostusta suurelle saavutukselle vaikka kukkalähetyksen kautta. On aivan luksusta saada kukkalähetti ovelle tuoksuvan ja värikkään kukkapaketin kera. Kortiin voi liittää haluamansa onnittelurunon.

Tilaa kukkalähetys verkkokaupasta

Valitse tuote, kirjoita saajan tiedot, älä unohda korttitekstiä, niin helppoa. Kukat toimitetaan kotiovelle hymyn kera.

Jos kukkalahjan saaja on toisella paikkakunnalla, ei sekään ole ongelma. Välitämme kukat Interfloran kautta ihan koko Suomeen.

Ruusukimppu 20 kpl
Omenapuu

Lahjavinkki opettajalle

Ihan Pihkassa on järvenpääläisen Veera Falckin yritys, joka valmistaa raikkaita ja kauniita korvakoruja. Suosituimpien joukkoon kuuluu peikonlehtimalli sekä uusimpiin ihanat sateenkaaren väriset hapsukorvikset.

Omassa pihassa omenat vuosi vuoden jälkeen muistona yhteisistä kivoista vuosista. Pilariomenapuu sopii pieneenkin pihaan ja tuottaa satoa täpäkästä koostaan huolimatta. Omppu opettajalle!

Hemmottelua kasvohoidolla tai kynsihuollolla

Paikallisten yrittäjien tukeminen on korostunut tänä keväänä. Lahjakortti kauneushoitolaan tai kynsihuoltoon on aineeton hemmotteluhoito, joka tuo hyvän mielen myös antajalleen. Upean pionikimpun kera tämä on hieno lahja.

Kauneushuone Harmonie ja  Nails by Juliana lahjakortit ovat 50€ arvoisia.

Pionikimppu ja lahjakortti

Ruusu kuin pieni taideteos

Yksi ruusu on klassikko, mutta toisinaan haluamme vähän enemmän. Floristimme ovat korsitaneet yhden ruusun tyylikkääksi ja persoonalliseksi kukkalahjaksi. Se kuivuu kauniisti ja siitä on iloa pitkäänkin.

Koristeltu ruusu

Kukkaseppele tai kukkakoru näyttää kivalta kuvissakin

Hiuksissa seppele tai ranteessa kukkakoru on persoonallinen lahja ja juhlapäivän kuvissa ihan mahtava lisä. Seppelettä saa kahdessa koossa ja neljässä värissä, kukkakoruun voi myös toivoa oman värimaailman.

Hento seppele

Orkidea tyylikäs vaihtoehto ruusukimpulle

Herkkä ja moderni phalaeonopsis orkidea leikkokukkana sopii loistavasti myös pojalle. Se kestää erinomaisesti ja on upea myös valokuvissa.

Vaaleanpunainen pionikimppu

Onnenrutistus kaikille koululaisille, opettajille ja valmistuneille kesäloman kunniaksi

Olipa kyseessä sitten alakoululaisen ensimmäinen tai viides luokka tai pääsy peruskoulusta, ylioppilasjuhla tai ammattiin valmistuminen, on syytä juhlia. Kesäloman alkaminen on ihanaa!

Ihan mielettömästi onnea kaikille teille, olette kukkanne ansainneet!

Saija//

Vastaa