Häämalliston kolmas värimaailma on persikka

Tämän lämpimän ja kauniin hääkukkakokonaisuuden on suunnitellut ja toteuttanut floristimme Eevi Jacksen. Ja vieläpä hän toimii ihanasti itse mallina.

Eevi halusi kukkien olevan nuden, beigen ja vaalean oranssin väreissä ja huikean hieno tästä tulikin. Hääkukkamalliston kaksi muuta väriteemaa ovat valkoinen ja tummanpunainen.

Malliston kaikki tuotteet löytyvät verkkokaupastamme, kuten ylläoleva näyttävä kukkaportti ja seppele.

Morsiuskimpun kukat ovat lempeän lämpimät

Nuden, beigen sekä persikan sävyisen morsiuskimpun pääkukkana on neilikka ja krysanteemi. Värimaailmassa on mukana  myös ripaus vanhaa roosaa. Kimppu on epäsymmetrinen ja erilaiset heinät ja kuivakukat ovat olennainen osa kimpun tunnelmaa.

Aidot kukat täydentävät kauniin kampauksen

Kaunis hiuskukka on koottu pienistä kukista ja se kestää hienosti koko päivän. Kampaukseen se on helppo kiinnittää pinnien avulla. Eevin hiuskukassa on oksaruusua, eukalyptusta, olkikukkaa, serruriaa ja valkaistua ruskusta.

Morsiamen hiukset ja meikki on Salon-Kin Stiinan ja Titan käsistä. Hääkukkamallistomme valokuvat ovat valokuvaaja Maru Lemmetyn.

Kaason kimppu vai runsas kimppu pöytäkoristeeksi

Samaan henkeen kuin morsiuskimppu on sidottu kaason runsas kimppu, kukkamaailma on samoja ihanuuksia; krysanteemi, neilikka, eukalyptus, eustoma, serruria, ikiviuhko, magnolian lehti.

Buffetpöydän asetelma ja pieni asetelma

Jos juhlassa on noutopöytä on sitä tavallisesti koristamassa korkea asetelma, joka ei jää ruokien tasolle, vaan toimii katseenvangitsijana jo tilaan tullessa. Matala asetelma on sellaisenaankin kaunis vaikkapa sivupöydällä tai istuvassa pöydässä.

Kortiston tila juhlapaikkana

Kortiston tila Ohkolassa toimi kuvauspaikkanamme. Sen kaunis juhlatila on upea tekniikaltaan ja sijainti on rauhallisessa pikkukylässä noin 12. km Järvenpäästä pohjoiseen.

Rakastaa ei ole sama kuin katsoa toisiaan silmiin, se on katsomista yhdessä samaan suuntaan.

— Antonie de Saint-Exupéry

Näihin kuviin ja tunnelmiin, kaunista syysloman viikonloppua kaikille, nautiskellaan pitkästä aurinkoisesta syksystämme!

Saija//

Vastaa