Morsiuskimpun tummat ja punaiset sävyt Eine-Maria Niemisen käsialaa

Hääkukkamallistomme toinen osa, tummat punaiset kukat, ovat floristimestari Eine-Maria ”Eikku” Niemisen suunnittelemat. Tumman, viininpunaisen häämalliston inspiraationa on tummuvat illat, keveät heinät ja voimakkaat tunteet.

Tämän upean morsiuskimpun pääkukkina on käytetty viininpunaista kallaa, puutarharuusua ja germiniä.  Värimaailma koostuu punaisen eri sävyistä ihan tummasta kirkkaseen hehkuvaan. Kimppu on ilmava ja pyöreän luonnollinen. Keveät heinät tuovat hääkimppuun herkkyyttä.

Floristimme valitsee lopulliseen työhön aina sesongin parhaimmat ja sopivimmat leikkokukat, kuitenkin niin morsiuskimpun tunnelma säilyy yhtä upeana.

Kukkaportti, pääseppele ja hehkuva morsian

Kuvauspaikkanamme toimi Ohkolassa toimiva Kortiston tila. Kulttuurinavetaksi kutsutun upouuden juhlatilan ylisillä on tunnelmallinen tallinvintti, johon avautuvat suuret pariovet. Luonnonvalo virtaa tilaan kauniisti ja paikka on täydellinen kukkaportille. Kukitettu rakenne toimii muuntuvasti vieraiden vastaanottopaikkana, kuvaustaustana ja yleiskoristeena.

Upea ja näyttävä mallimme on Katri ja hänen aistikas hääpukunsa on Vaatelainaamo Vaatepuusta. Vaate on Katri Niskasen suunnittelema.

Kauniin Katrin pitkät hiukset on koottu löysäksi nutturaksi niskaan ja kukkaseppele asettuu kauniisti kampaukseen. Vahtoehtoisesti kkukkakoristeena hiuksissa voi käyttää hiuskoristetta joka on tehty pienistä kukan osista.

Morsiamen hiukset ja meikki on Salon-Kin Stiinan ja Titan käsistä. Hääkukkamallistomme valokuvat ovat valokuvaaja Maru Lemmetyn.

Kaason kukka vai runsas pöytäkimppu

Tämä kaunis kaason kukkakimppu toimii kauniina pöytäkoristeena myös. Runsaassa ilmavassa pyöreässä kimpussa on tummanpunaista puutarharuusua, neilikkaa, heiniä, eukalyptusta ja ruostekukan siemenkotia.

Pöytäasetelma

Pöytien koristeluun on monta vaihtoehtoa. Mallistossamme pöytäasetelmaksi ehdotamme epäsymmetristä runsaampaa matalaa asetelmaa tai pieniä maljakoita, joihin on koottu korkeammat, mutta kapeammat herkät kukkakimput.

Myös kaason kimppuna käytettävä kukkakimppu on kaunis pöytäkukka oikean. kokoisessa maljakossa. Maljakon valintaan kannattaa kiinnittää aina huomiota, jotta kimppu istuu kauniisti ja floristi on osannut leikata varret oikean mittaisiksi.

Kukkakorut ja rintaviehe V.I.P henkilöille

Juhlan avainhenkilöille kuten äideille, isille, kaasoille, bestmaneille, sulhosta puhumattakaan tehdään usein kukkakoristeet. Miehille tavallisin rintakukka pukuun ja tämä kaunis koriste sopii myös naisille. Rannekukka on helppo kantaa ja kestää pitkän juhlapäivän.

Voisin katsoa näitä kuvia uudestaan ja uudestaan. Eine-Maria on sitonut satumaisen ihanat kukat. Ja näin satumaisia ovat kaikki hänen kimppunsa. Täydellisen ihana!

Rakkaus on sitä, kun vain istut jonkun vieressä, tekemättä mitään erityistä, mutta silti olet täydellisen onnellinen.

Hurmaavaa viikonloppua kaikille!

Saija//

1 thoughts on “Hehkuvat punaiset ja tummat hääkukat – hääkukkamallisto 2021

  1. Pingback: Häämalliston lämpimät persikkaiset kukat - Järvenpään Kukkatalo

Vastaa