Uusi hääkukkamallisto

Tämä upea, hehkuva, ihana hääkukkamallistomme syntyi halustamme luoda kokonaisuus, joka vastaa tämän ajan henkeä ja on juuri sitä mitä morsiamet tällä hetkellä tavoittelevat tunnelmassaan ja kukissaan.

Kokonaisuuteen kuuluu kolme värimaailmaa. Ensimmäisenä esittelyssä nyt valko-harmaa, viileä ja hillitty, aistikas kukkakokonaisuus. Toinen väripaletti on persikka-nude-beige, hunajainen, lämmin ja silti raikas. Kolmas kokonaisuus on rohkea ja persoonallinen punainen, tummiakin sävyjä sisältävä yhdistelmä.

Häämalliston on suunnitellut ja toteuttanut oma taidokas floristitiimimme Eine-Maria Nieminen, Eevi Jacksen ja Saija Sitolahti. Upeat kuvat ovat valokuvaaja Maru Lemmetyn käsialaa.

 Morsiuskimppu

Morsiuskimppu on usein koko suunnittelun lähtökohta. Tämän kimpun pääkukkana on valkoinen upea protea. Muodoltaan hääkimppu on epäsymmetrinen ja hyvin runsas.

Lisäksi kukkina on käytetty mm. hopeanharmahtavaa bruniaa, valkoista kotimaista ruusua sekä kerrottua isoa puutarharuusua, eustomaa, jänönhäntää, eukalyptusta ja kärhöä. Värimaailma kulkee viileästä valkoisesta harmaan kautta kermaan.

Hiuskoriste ja kukkaseppele

Rento ja luonnollinen kampaus saa juhlavuutta ja herkkyyttä hiuskoristeesta. Hiuskukka on kiinnitetty kampaukseen pinneillä ja se on kootuu samoista kukista kuin morsiuskimppu. Pienet kukanosat kestävät upeasti koko juhlapäivän ja hiuskukka sopii viehättävästi myös hunnun kanssa käytettäväksi.

Kukkaseppele on tämän hetken muodikas hääasuste sekä morsiamelle että kaasoille ja morsiusneidoille. Tämä valkoinen seppele on runsas ja ruusut ovat pääosassa. Seppelöity morsian on ihanan rento ja epämuodollinen ja sopii kaikkiin vuodenaikoihin.

Upeat kampaukset ja meikit ovat Salon-Kin Stiinan ja Titan käsialaa.

Morsiamien vaatteet ovat Vaatepuusta ja tämä herkkä puku Julianan yllä on Anne-Mari Pahkalan käsialaa. Mallinamme toimi valkoisissa tunnelmissa Juliana, kiitos!

Kukkaportti

Juhlapaikan tai vihkimispaikan koristeena toimii loistavasti kukilla koristeltu porttirakenne. Hinta sisältää kaksi kukkaasetelmaa sekä rakenteen vuokran. Kukkaportti on helppo koota ja kukittaa itse. Lisäpalveluna kukkaportin saa toimitettuna paikan päälle ja kukkien asennuksella ja poishaulla.

Kuvauspaikka on aivan ihana ”kulttuurinavetta”, upouusi juhlatila Mäntsälän Ohkolassa; Kortiston tila.

Rannekukka ja kimppu kaasolle

Rannekukka on kaunis tapa kukittaa kaaso, äiti tai morsiusneito. Ranteeseen kiinnitettävä koriste on tehty rautalankapohjaan tai nk. teippipohjaan ja pysyy mukavasti paikoillaan ja kestää hienosti juhlan ajan. Tosin loppuillan railakkaimmat diskomuuvit saattavat aiheuttaa rannekoristeelle pienen muodonmuutoksen.

Kaason kimppu on runsas leikkokukkakimppu ja siinä toistuu sama väri- ja kukkamaailma kuin hääkimpussakin.

Kimppu muodoltaan sopii myös pöytäkoristeeksi, sen runsaus tuo näyttävyyttä ja juhlavuutta kattaukseen.

Kukat pikkumaljakoissa

Usein pöytiin sopii helpommin pienet ja kapeat kimput, koska tilaa voi olla rajoitetusti.

Kapeisiin ja siroihin putkimaljakoihin on tehty pienet kimput, jotka ovat keskenään erilaisia. Illallispöydän smalltalk puheenaiheena on siis varmasti pohdinta, mitä kaikkia erilaisia kukkia maljakoista löytyykään.

Hintaan sisältyy maljakkovuokra. Lisäpalveluna myös kukkien toimitus juhlapaikalle sekä paikoilleenlaitto ja maljakoiden poishaku juhlapaikalta juhlan jälkeen.

Rintaviehe, heittokimppu ja pieni asetelma

Sulholle, bestmaneille ja isille tehdään usein rintakukka tai -viehe, kuten kukkaiskielessä sanotaan. Se kiinnitetään kukassa valmiina olevalla neulalla kuvun vasemmalle puolelle kauluksen leveimpään kohtaan. Rintavieheen kanssa ei käytetä taskuliinaa.

Heittokimppu on hankinnassa useimmiten hääjuhlaan ellei morsian sitten halua heittää omaansa naimattomille juhlan naisille. Heittokimpun voi myös antaa parille, joka on ollut kauimmin naimisissa.

Pieni asetelma toimii kauniisti istuvassa pitkässä tai pyöreässä pöydässä tai sivupöydällä. Se on ajan hengen mukaisesti hiukan epäsymmetrinen ja ihanan epämuodollinen.

Floristimme apunasi hääsuunnittelussa

Hääkukkamallistomme kaikki tuotteet ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Voitte koota niistä haluamanne kokonaisuuden. Kukkavalikoima on suunniteltu niin, että floristimme valitsee sesongin parhaimmat ja sopivimmat leikkokukat työhön, kuitenkin niin että kimpun ja asetelmien tunnelma säilyy yhtä upeana.

Yksilöllinen suunnittelu

Jos valmiista tuotteistamme ei löydy sopivaa olette sydämellisesti tervetulleet suunnittelemaan juuri teidän näköistä ja persoonallista hääjuhlan kukitusta kanssamme. Yksillöllisten morsiuskimppujen hinnat vaihtelevat 200€ ylöspäin. Suunnittelun yhteydessä veloitamme varausmaksun 79€, joka hyvitetään loppusummassa. (Mikäli tilaus peruuntuu summaa ei hyvitetä.)

Ihanaa juhlan odotusta!

Saija//

2 thoughts on “Upeat valkoiset hääkukat – uusi mallistomme

  1. Pingback: Häämalliston lämpimät persikkaiset kukat - Järvenpään Kukkatalo

  2. Pingback: Yhdessä vuonna 2020 - Järvenpään Kukkatalo

Vastaa