Inspiraationa Ihan pihkassa korvikset

Tein hiljattain kimpun, joka löytyy  IGTV:stä. Kimpun vihreys ja Alocasia-korut ovat niin sopiva yhdistelmä, että innostuin tekemään pienen postauksen Ihan pihkassa koruista ja niiden tekijästä Veerasta.

Veera Falck on suunnittelija Ihan pihkassa korujen takana. Veera on puutarhuri, floristi ja visualisti. Yritys on perustettu 2013 ja täysipäiväiseksi yrittäjäksi hän ryhtyi vuoden 2020 alussa. Työhuone sijaitsee Kellokosken Ruukki-miljöössä.

“Intohimoni on värit ja haluan suunnitella uniikkeja ja rohkeita koruja kaikenikäisille.” sanoo Veera.  Koruissa käytetään kotimaista koivuvaneria ja koruosat ovat kirurginterästä. Langat koruissa on viskoosia.

Alocasia-korvakorut kuuluvat Botanical sarjaan, kuten myös alla olevat Protea-korut.

Floristin ja puutarhurin tausta varmasti ohjaa kukkamaailmassakin kasvien suuntaan ja sarjaan kuuluu myös muita kasviaiheita. Koruja on meillä myynnissä ja kaikki mallit näkyvät Ihan pihkassa-sivuilta myös.

Alocasia on viherkasvi nimeltään juurakkovehka ja sen vomakas vaaleampi lehtiruoti tekee kasvista mielenkiintoisen. Protea taas on puuvartinen leikkokukkana käytetty, josta tunnetuin ehkä kuningasprotea.

Tässä Veeran korujen innoittamassa kimpussa on käytetty erilaisia tuoksuvia kaveja kuten laventelia, vadelmaa ja eukalyptusta. Keskellä on iso latva-artisokka ja sininen kukka on kärhö.

Kaunista syksyn tuoksuista viikkoa kaikille!

Saija//

Ps. Ja kyllähän nämä ihanat Vimman kukkahousutkin sopivat tähän syksyiseen vehreyteen, ne ovat vaatelainaamo Vaatepuusta.

Vastaa