Kukkia lahjaksi

Kukat ovat perinteinen joulun lahjavieminen ja kiittäminen ystäville, naapureille, yhteistyökumppaneille ja rakkaille. Ja loistava lahja onkin. Kukat ovat juuri tätä päivää ekologisuudeltaan,ne maatuvat. Ruukut voi kierrättää ja koristeetkin ovat pääosin nykyään orgaanista materiaalia, kuten oksia, käpyjä ja luonnonmateriaalia.

Kaikilla kukkatuotteillamme on myös Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta käsityöstä. Asetelmat ja kimput on suunniteltu ja valmistettu täällä meillä Järvenpäässä floristiemme ja puutarhuriemme käsistä ja sydämestä.

1. Kukkapanta

Joulun ihanin kukkainen asuste on kukkapanta kullan, viininpunaisen, vihreän, valkoisen ja beigen sävyisenä. Siinä on käytetty kuivakukkia ja kauniisti kuivuvia materiaaleja, joten käyttöikä on pitkä. Kukkapanta säilyy hyvin ja sitä voi käyttää uudelleen.

2. Jouluinen istutus ruukkukasveista

Ruukkukasveista saa kestävän ja näyttävän jouluisen istutuksen. Valikoimissamme on valmiina monen kokoista ja -väristä.Teemme myös istutukset toiveittesi mukaan. Valmiit istutukset alkaen 29,95€.

Istutusvalikoiman näet tästä.

3. Invase kukkatuki

M-kokoinen Invase kukkatuki sopii pieneen Aaltomaljakkoon. Sen avulla loihdit helposti kauniin leikkokukka-asetelmna klassikkovaasiin.

M kokoinen Invase Instagramin kelassa.

4. Kukkapilvi seinäkoriste

Kukkapilvi on trendikäs seinäkoriste kuivakukista. Sitä on saatavana eri kokoisina. Kukkapilvi on tehty ja suunniteltu meillä.

Kukkapilvi löytyy verkkokaupastamme.

5. Kukkakoulun lahjakortti

Kukkakoulumme on todella suosittu tapahtuma koko vuoden. Kurssitarjonta seuraa vuodenaikoja ja valittavissa on monta kivaa aihetta. Uutuutena nyt myös kukkakurssit verkossa. Kukka-akatemiassa saat innostavan opetusvideon sekä tarvikeluettelon. Erikseen voit tilata myös tarvikkeet ja kukat jokaiseen työhön.

Kukkakoulun kurssit ja Kukka-akatemian valikoima.

6. Maljakko

Kukkamaljakoita ei ole koskaan tarpeeksi. Meillä on ihania näyttäviä, eri värisiä sekä -kokoisia näyttäviä lasimaljakoita. KIva lahjaidea on vaikka kaunismaljakko ja siihen floristin sitoma leikkokukkakimppu.

7. Kotimainen erikoisjoulutähti

Tänäkin vuonna  meillä on myynnissä Martintarhan erikoisia joulutähtilajikkeita. Ne ovat ruukussa, mutta kestävät mielettömän kauniina myös leikkokukkana, kuten kuvassa. Maljakossa ne kestävät jopa 3-4 viikkoa, itse tykkään jopa enemmän joulutähdistä leikkona, koska siten ei kastelun kanssa tarvitse olla niin tarkkana.

8. Leikkokukkakimppu juuri Hänelle

Leikkokukkakimppujakin on upea valikoima meillä. Joulun mallistosta löytyy punaista, valkoista, roosaa, kultaa ja luonnonmukaista.

Voit myös tilata erikoiskimpun juuri sinun toiveittesi mukaisesti. Sidomme kaikki kimppumme täällä meillä. Kimppuvalikoima löytyy täältä.

Upload Image...
Upload Image...

Kaunista joulunaikaa!

Palvelemme joka päivä joulunaikana ja tilauksia voi soittaa tai laittaa verkkokaupan kautta. P. 09 2797070

JOULUN AUKIOLOAJAT:
23.12. klo 8-20
24.12. klo 8-14
25.12. klo 11-16
26.12. klo 10-18
31.12. klo 8-18
1.1. klo 10-18
6.1. klo 10-18

Tervetuloa!

Vastaa