Rento ja iloinen hääjuhla

Pauliina ja Nico saivat toisensa lämpimänä elokuisena lauantaina maalaisromanttisessa juhlapaikassa Vantaalla. Villa Smeds on 150 vuotta vanha entinen hevostila. Vihkiseremonia tapahtui vanhan aitan edessä pihapiirissä ja itse juhla uniikissa juhlatilassa navetan ylisillä.

Kauniit kuvat ovat Heidi Kouvon käsialaa.

Palmunlehtiä ja pampaheiniä

Kukitus oli pehmeän sävyinen kokonaisuus, jossa isossa osassa oli erilaiset heinät ja kuivakukat. Vihkimisen ajaksi pihamaalle oli sijoitettu tuolirivistöt ja niiden päihin aseteltu kukka-asetelmat.

Vihkikaarena toimi kaunis, uniikki makrametyö, jonka sulhasen sisko oli tehnyt häälahjaksi hääpärille.

Vihkiseremonian jälkeen kukka-asetelmat siirrettiin reippaiden bestmanien toimesta juhlapaikkaan, joka oli samassa pihapiirissä.

Kristallilamppujen alla

Todellakin navetan ylisenä toiminut tila oli kerrassaan toimiva myös noin 100 hengen juhlaan. Lämpimän sävyiset vanhat hirsiseinät ja puupalkit oli koristeltu kristallikruunuin ja juhlavaloin. Pöydissä oli kukka-asetelmien lisäksi lautasliinat ja kynttilät. Tila oli todella juhlavan näköinen.

Asetelmissa oli käytetty mm. ruusua, eustomaa, neilikoita ja krysanteemia sekä orkideoja kuivakukkien ja heinien lisäksi.

Asetelmat vihkimisestä siirreettin lavalle, sisääntuloon sekä buffetpöytään.

Morsiuskimppu

Pauliinan morsiuskimppu oli sidottu kerman, roosan ja valkoisen sävyisistä kukista. Sain hyvin vapaat kädet kimpun suhteen. Vihreää ei värinä kimpussa juurikaan ollut, ruusuja käytin monia eri lajikkeita. Pienikukkainen orkidea oli laskutuvan muotonsa vuoksi kaunis lisä kimppuun.

Onnea onnea vielä kerran upealle hääparille!

Saija//

Vastaa