Ystävänpäivä on sunnuntaina 14.2.2021

Työkaveri, paras kaveri, lenkkikaveri, tyttöystävä. Kaikkien ystävien juhlapäivää vietetään sunnuntaina 14.2.2021. Miten sinä muistat heitä rakkaita ja tärkeitä arjen ilostuttajia?

Kukkakimppu ja suklaarasia

Floristimme ovat suunnitelleet Ystävänpäivän kunniaksi kimpun, joka myydään herkullisen suklaarasian kanssa. Kukkakimpussa on ruusua, eustomaa, skimmiaa, eukalyptusta, leinikkiä, harjaneilikkaa.

Yksinkertainen kimppu on sidottu punaisista ruusuista ja eukalyptuksesta. Selkeä kaunis tyyli on aina nappivalinta.

Valikoimissamme on nyt myös suussasulavat Bulowsin lakritsit. Tanskalaisen lakritsitalon tuotteet ovat melkein jo maailmankuuluja.

Kaverikuvausta ja kuppikakkuja

Lauantaina 13.2.2021 klo 10 eteenpäin Kaffemakian kuppikakkuja, laskiaispullia, voisilmäpullia ja suolaisia piirakoita on myynnissä meillä. Kaffemakian leipomotilat sijaitsevat naapurissamme Alhotie 10:ssä.

Sunnuntaina 14.2 klo 10-18 valokuvaajat Carita Palmqvist ja Anu Tuoriniemi järjestävät ystävänpäiväkuvauksen yläkerrassamme. Kuvien hinta on 25€/kuva. Voit varata ajan ennakkoon (carita.palmqvist@live.fi tai anu.tuoriniemi@kolumbus.fi) tai paikan päällä.

Hyvää Ystävänpäivää!

On olemassa ihmisiä, jotka saavat sinut nauramaan, hymysi säteilemään ja elämäsi hiukan paremmaksi. Ystävät!

Mitä ystävyys sinulle merkitsee 2020?

Ystävänpäivä 14.2.2020 Ystävänpäivää vietetään perjantaina 14.2.2020. Meillä Suomessa päivästä on nimenomaan muotoutunut ystävää muistamisen ja...

Ystävänpäivänä 2019 kimppu kukkia ja leffaliput kahdelle – ja pari muuta ideaa

  Jos et ole vielä keksinyt millä ilahduttaisit ystävääsi, puolisoasi, siskoasi tai muuten vain tärkeää...

Ystävykset ja ystävänpäiväkimput

Huomenna 14.2.2018 vietetään Ystävänpäivää. Minulla oli ilo saada vieraakseni huippufloristi Pirjo Koppi. Pirjo on menestynyt...

Vastaa