Joulun vaalea kattaus ja koristelu voi olla esillä koko loppuvuoden

Pienet kuuset seinän vieressä on tehty aidoista havuista ja koristeltu kävyillä sekä lehtikuusen oksilla. Havu kuivuu kyllä sisätiloissa, mutta ei tiputa neulasiaan, kun materiaali on muuta kuin tavallista metsäkuusta.

Seinällä on kukkapilvi, jossa myös hiukan jouluisia havuja ja oksia.

Tarjottimella on asetelma, johon on joulupalloihin koottu erilaisia vaaleita kukkia. Palloissa ja vadilla on vettä. Tarjottimessa on suoraan paikat 7 kynttilälle.

Cozy Publishing on suomalainen kirjakustantamo, jonka kaikki kirjat ovat kauniita ulkomuodoltaan.  Aiheet ovat usein ruokaan, sisustukseen ja lifestyleen liittyviä. Kirjat ovat erinomaisia lahjaideoita kaikenikäisille. Meiltä löytyy hieno valikoima Cozyn kirjoja.

Kattauksen kukkina on käytetty ruukkukasveja, kuten hyasinttia, jouluruusua ja tulilatvaa. Kukat on ”kääritty” sammaleeseen ja aseteltu pienille tarjottimille. Joukossa on havuja, eukalyptuksen oksia ja muutama kynttilä tunnelmaa luomassa. Kaikkia ihania kasveja sekä tarvikkeita löytyy meitlä, jos haluat tehdä itse.

Tervetuloa ostoksille, palvelemme joka päivä. Arkena klo 20 asti, lauantaina 18 asti sekä jouluaattona 8-14. Joulupäivänä 11-16 sekä tapanina 11-18.

Kukka on loistava lahja sekä upea kodin koriste. Se on aina persoonallinen ja sen voi jälkikäteen kompostoida. 

Kivaa joulun aikaa!

Saija//

Vastaa