Eine-Marian hehkuvat syyskimput nyt verkkokaupassa ja myymälässä

Eine-Maria Nieminen, lempinimeltään Eikku vastaa Järvenpään Kukkatalon tilaussidonnasta sekä suunnittelee ison osan raikkaista valmiskimpuistamme. Eine-Maria on valmistunut Mäntsälän Keudasta floristimestariksi vuonna 2017 ja on työskennellyt meillä ihan “pienestä pitäen”.

Eikku on myös kilpaillut ja on voittanut Kukkasidonnan Suomen Mestaruuden vuonna 2011 Helsingissä sekä viime vuonna sijoittui upeasti hopealle.

Kukkakoulumme ehdottomasti suosituin kurssi on ollut Eikun kimppukurssi, joka myydään aina hetkessä loppuun. Tänään se taas on, mutta seuraava mahdollisuus on Eikun kurssille päästä 13.1.2021 (varaa heti paikkasi).

Eikkua  ja hänen kertakaikkisen ihania töitään voi seurata Instagramissa täällä.

Tähtiputki-kimppu

Tässä upeassa tummanpuhuvassa kimpussa hehkuu keskellä kestävä protea, joka myös kuivuu kauniisti. Lisäksi kimpussa on käytetty kerrottua germiniä, punertavaa heinää, tummaa tähtiputkea, kirjavanpunaista “Solomio” neilikkaa, ihanan kestävää punaista bromeliaa sekä erilaisia kevyitä vihreitä.

Tumma kimppu
tumma kimppu

Kärhö-kimppu

Kimpussa on intensiivisen lilan värinen suuri hortensia keskellä, jonka ympärille on sidottu kestävää neilikkaa, vaaleanpunaista morsiustähteä (bouvardia), kärhöä (clematis) ja eustomaa. Kimpun viehättävät kukat on kruunattu ilmavilla vihreillä.

lilafuksia kimppu

Olkikukka-kimppu

“Olkikukka” kimppu on trendikäs nuden ja persikkaisen sävyinen. Tässä kimpussa on käytetty kestävää syksyistä krysanteemia, pehmeän beigen sävyistä neilikkaa, kevyesti tuoksuvaa vahakukkaa, kauniisti kuivuvaa olkikukkaa, aistikkaan persikkaista ruusua sekä ajan hengen mukaisesti muitakin kuivakukkia.

NUDE BOHEEMI KIMPPU
NUDE BOHEEMI KIMPPU

Silkkiyrtti-kimppu

Tässä raikkaassa syksyisessä kimpussa on käytetty hortensiaa, puhtaan oranssin väristä neilikkaa, oranssia herkkää silkkiyrttiä, kevyesti tuoksuvaa freesia sekä krysanteemia.

SYKSYINEN KIMPPU
SYKSYINEN KUKKAKIMPPU

Hempeä kuivakukkakimppu

Tämä kimppu on tehty vain kuivakukista, jotak ovat niin haluttuja trendikkäitä tällä hetkellä. Värimaailma on kermasta ihan vaaleaan roosaan ja napakkaan pinkkiin.

Kimppu on sidottu pitkillä varsilla, joten sen voi asettaa vaika seisomaan kauniille vadille.

KUIVAKUKKAKIMPPU

Nämä syksyisen herkulliset kimput on nyt kaikki tilattavissa verkkokaupastamme tai noudettavissa myymälästä. Tule ihastelemaan ja tutustumaan. Ja itse suunnittelijamme Eikunkin voi bongata sitomostamme, käy rohkeasti moikkamassa tätä taitavaa nuorta naista.

Kaunista torstaita!

Saija//

Vastaa