Kattauksessa keltaista

Helpon kattauksen saat, kun keräät pöytään erilaisia maljakoita ja pulloja. Asettele niihin leikkokukkia, pajunkissoja ja kuivakukkia. Pienet minikuivakukkakimput toimivat nimikortteina.

Sipulit kranssiin

Vähän erilaisen kranssin saat kun, asettelet tetenarsissien sipulit kranssiin. Pohjaksi sopii olkipohja, jonka päälle asetellaan sammalta ja meriheinää sekä erilaisia oksia. Sipuleihin laitetaan rautalangan pätkä ja kiinnitetään kranssiin. Tässä kranssissa käytettiin myös “jo kukkineita” sipuleita.

Tee itse kiva pääsiäiskoriste

Yhdessä pääsiäsieen valmistautuminen ja pyhien puuhat ovat kivaa tekemistä. DIY paketissa on tarvikkeet pieneen kranssiin, joka on helppo sitoa itse. 

Seinälle tai oveen voit hankkia myös tämän Onnenpensas-kranssin. Tämäkin löytyy tarvikepakettina tai floristiemme sitomana valmiina tuotteena. 

Pupupanta ja istutuspuuhiin

Kuivakukkapantaa voi käyttää uudelleenkin, eikä tarvitse olla pelkästään juhla, kuka sanoo, ettei kukkapantaa voi käyttää arkenakin! Pupun korvat tekevät pannasta aikas hauskan.

Aurinkoisia päiviä on luvattu koko viikoksi ja viikonlopuksi jopa todella lämmintä. Sipulikukat viihtyvät ulkona, jos lämpötila ei laske alle 5. Lasitetulla terassilla sipulikukat pärjäävät todella mainiosti. Valikoima on nyt tosi runsas. Perinteisten narsissien lisäksi löytyy sinisiä ja valkoisia helmililjoja, perunanarsisseja, erilaisia torvinarsisseja, tulppaaneja ja lumikelloja. Jopa ensimmäiset orvokit ovat tulleet.

Sipulikukkakassi sisältää 5 kpl sipulikukkia 14,95€. Tetenarsissit ja helmililjat 4 kpl 10€.

Kaunista kevätviikkoa kaikille!

Saija//

Vastaa