Palmusunnuntai ilman virpomista

Koronaepidemian vuoksi tänä vuonna perinteinen virpominen jää väliin, sillä ihmisiä on pyydetty pysymään kotona ja olemaan vain oman perheen kesken. Mutta kekseliäät aikuiset ja lapset varmasti kehittävätt myös uusia keinoja virpomiseen. Voisitko tehdä lasten kanssa videon, jonka lähetät kummeille ja mummeille? Tai käydä sitten vaan viemässä virpomisoksan portaille ja jättää lorun vaikkapa pienessä kortissa mukaan. Vastavuoroisesti virvottavahan voisi jättää “palkat” koriin otettavaksi take-awayna. Minä taidan tehdä niin. Ehkä laitankin ihan tien viereen korin ja paikan johon oksat voi asetella..

Virpomiskimppu valmiina kukkakaupasta

Jos haluat päästä tunnelmaan ja vaikka tehdä sen virpomisvideon, niin voit käydä hakemassa meiltä esim ihan valmiin kimpun tai tehdä sen itse.¨Nämä kuvissa näkyvät kimput ovat myynnissä myymälässä (25€). Voit myös käydä katsomassa IGTV:n tämä tekemisestä täältä.

Nettikaupan kautta voi tilata myös mitä vain postauksissamme ja somessa näkyviä tuotteitamme valitsemalla sieltä Avoin tuote. Soittamalla myymälään ja varmistamalla hinnan sen voi maksaa sinne.

Kun aurinko paistaa voi pajunoksien koristeluja tehdä vaikka ulkona omppupuun alla. Omenapuuhun on ripustettu hauska varjostin.

Tänä vuonna pajunkissat ovat tosi kauniita ja pulleita!

Ja vielä toinen vinkki viikonlopun tekemiselle, raeruohon tai vaikka herneenversojen kylväminen. Meillä on valmis paketti tähän. Voit tulla hakemaan tai tilata noudettavaksi/toiitettavaksi  nettikaupasta.

Hauskaa palmusunnuntaita ja viikonloppua kaikille!

Saija//

Vastaa