20 yötä jouluun!

Viikonloppuna sytytettiin ensimmäinen adventtikynttilä. Jouluun valmistautuminen on alkanut. Koti puetaan pikkuhiljaa joulun koristeisiin.

Jouluun kuuluu kukat, havut, kranssit, glögi, herkut ja kynttilät. Minun lempikukkani joulun aikaan on (tällä hetkellä) amaryllis eli ritarinkukka. Ja erityisesti tykkään leikkokukkana käyttää sitä. Ne kestävät pitkään ja se on värikäs ja näyttävä. Leikkoamaryllikset isossa maljakossa ja joukkoon asetellut havun ja eukalyptuksen oksat ilahduttava tällä hetkellä keittiön ikkunalla.

Jouluvalikoimamme on runsas ja siitä löytyy kotiin sekä lahjaksi monta lämminhenkistä ja aistikasta tuotetta.

TUNNELMA YKSI: PUNAISTA JA VAALEANPUNAISTA

Kerrosvatiin on koottu helppo asetelma havuista, amarylliksen kelloista, kävyistä ja joulupalloista. Kahvihetkeen mukaan asetellaan vielä pipareita ja suklaata.

Tee-itse eli DIY Joululyhty on helppo itse tehty joulun koriste. Paketissa on kaikki mitä tarvitset kivan koristeen tekemiseen.

Kakun koristeena on havuja ja hedelmiä. Meillä on loistava valikoima erilaisia havuja, joita voit ostaa nipuissa ja koristella itse kauniin kattauksen.

Leikkoamaryllis on suosittu joulukukka vuodesta toiseen.  Kapeassa maljakossa amaryllis on kaunis yksittäin tai pari kolme kukkaa samassa maljakossa on myös tyylikäs vaihtoehto. Voit myös kokeilla laittaa kukat roikkumaan ylösalaisin, sillä se kestää hyvin pitkään ilman vettä. Itse asiassa aivan yhtä hyvin kuin vedessäkin nuput avautuvat.

Herkkä ja kaunis Kimppu Protea on sidottu upeista vaaleanpunaisen sävyisistä leikkokukista ja vihreistä. Matala kimppu on loistava valinta juhlapöytään mutta se on myös ihana kukkalahja.

Joulukimppu Tähkä on näyttävä ja romanttinen joulukimppu. Sen hehkuva joulunpunainen, lempeä puuterin sävy ja ripaus kultaa luovat yhdessä kauniin kokonaisuuden. Tämä mieluisa kukkalahja on kuin luotu tuomaan iloa rakkaalle kuin ystävällekin, sopien monenlaisiin juhlahetkiin.

TUNNELMA KAKSI: VIHREÄÄ JA BEIGEÄ

Kukkapilvi havuista on kaunis tilakoriste esimerkiksi joulupöydän päälle. Siihen voi ripustaa valot ja mieluisimmat joulukoristeet. Kukkapilvessä on käytetty havuja ja eukalyptusta. Koristehavut kuivuvat kaunisti myös sisätiloissa eivätkä karise.

Kimppu Villiparsa on puuterin sävyinen joulukimppu. S-koon kimpulla tuot kotiisi kukkaloistoa, M-koon kimpulla ilahduttamaan ystävääsi tai läheistä ja L-koon kimpulla luot upean keskipisteen juhlapöydälle.

Kimppu Saniainen on kaunis beigen sävyisen kukkakimppu. Värimaailmassa on mukana myös ripaus kultaa. Kimppu on korkea ja erilaiset heinät ja kuivakukat ovat olennainen osa kimpun tunnelmaa.

Tee itse amaryllisistutus. Kaunis ja helppo jouluistutus on täydellinen tapa tuoda jouluista tunnelmaa kotiisi. Se on myös täydellinen lahjaidea kukista innostuneelle, sillä kassi sisältää kaiken tarvittavan yhden istutuksen tekoon. DIY Jouluistutus  

TUNNELMA KOLME: VALKOISTA JA VIHREÄÄ

Valkoiset kimput ovat suosittuja ja joulun klassikko. Mallistosta löytyy Kimppu Mustikkasulautuvat valkoiset ja vihreän sävyt luoden kauniin talvisen tunnelman. Ripaus kultaa viimeistelee tämän kimpun antaen sille juhlavan ilmeen. Kimppua on saatavilla kolmessa eri koossa, joten voit valita juuri sen koon, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Tulppaanit kuuluvat ehdottomasti joulukukkien valikoimaan myös. Valkoiset papukaijatulppaanit pikkumaljakoissa havujen kanssa on söpö pieni koriste.

Lasiastian sisälle on helppo luoda luonnonläheinen istutus ruukkukasveista. Amaryllis, jouluruusu ja mehitähti yhdessä sammaleen ja oksien kanssa on kaunis ilman sen kummempia kimalluksia.

Tutustu jouluvalikoimaamme täällä. Jos et löydä mieleistäsi, ota rohkeasti yhteyttä, teemme juuri sinulle sopivan kimpun tai istutuksen. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä suosituimmat joulukukat saattavat loppua kesken.

Meidät tavoittaa puh. 09 2797070 tai myynti@jarvenpaankukkatalo.fi

Ihanaa joulun aikaa!

Saija//

Vastaa