En ollut aluksi huomaavinaankaan kun viikonloppuna maahan leijaili koivun kellertäviä lehtiä. Ajattelin, että no hitti, vasta ekoja lämpimiä päiviä, ei nyt syksy voi vielä tulla, en osallistu, piste.

Mutta illan hämärtyessä terassilla oli vielä lämmintä, huomasin pihlajanmarjojen punertuvat oksat  ja kaivoinkin kaikki mahdolliset kynttilät esille, mieleni muuttui. Ihana syksy! Loistavat oranssit ja keltaiset, heinät ja viljat.

Meillä alkaa Kukkatalollakin Sadonkorjuu-teema. Ensi perjantai-iltana juhlimme Venetsialaisia klo 18-21, siitä lisää Facebookissa  Paljon kivoja juttuja  ja mukana mm. Kinuskilla, Fastbraid ja Iittala Outlet.

Anne ja Tiina ovat uurastaneet myymälän kimpussa ja se näyttää jo nyt aivan ihanalta kurpitsoineen kaikkineen.

Meillä on myös kiva tarjous, kimppu kukkia 9,95€.

Ihan tavallisesta “nipusta”  (tuo nippu-sana on jotenkin epämiellyttävä tällaiselle “hienolle” floristiemstarille) saakin loihdittua ihan mitä vaan ja sellaisenaankin ne ovat kauniit ilman suurempia sidontoja. Mutta jos haluaa lämpimän kesäillan kunniaksi asetella kukat erilailla, niin tässä tulee yksi idea.

 

Kokoa tarjottimelle erilaisia ja kokoisia maljakoita, asettele kimpun kukat niihin. Nappaa viherkasvista verso (tässä se on lankaköynnöksen oksa) ja hae pihlajanmarjaoksia muutama maljakoihin. Myös viinimarjaoksat sopivat mainiosti. Nämä valkoiset lastut ovat ohuita rottinki paloja kiinnitettynä niinellä. Yhtä hyvin passaa kiva koivunoksa ja villalanka. Meidän Facebookista löytyy video, jossa on tehty vastaava asetelma.

Lämmintä  sadonkorjuuaikaa ja tervetuloa perjantaina 25.8 klo 18-21 meidän Venetsialaisiin!

Saija//

https://www.jarvenpaankukkatalo.fi/tuote/sadonkorjuun-kukkanippu/

Vastaa