Pukeudu kukkiin!

Olen saanut kutsun juhliin, joiden pukukoodi on ”Kukkaisa”. Syntymäpäiväsankari työskentelee kukkien parissa, mikä lienee ohjannut pukeutumisohjeen luontia. Idea on myös inspiroiva vieraille ja antaa monia mahdollisuuksia pukeutumisluovuudelle.

Viime kesänä juhlimme Soile-Marian nelikymppisiä, juuri näin heinäkuun loppupuolella. Juhlapäivän tähti oli halunnut lahjaksi esityksiä ja elämyksiä. Ystäväni Marun kanssa teimme hänelle yllätyksenä kukkapuvun ja päähineen, jotka puimme Soile-Marialle yleisön edessä.  Sankari nauttikin täysin siemauksin pukeutumisesta kukkiin kuten näistä upeista Sina Nummelan kuvista välittyy ja vietti loppujuhlat kukkahameessa ja -korsetissa.

Vaatekaupat pursuavat toinen toistaan hurmaavimpia ihania kukkamekkoja. Kukkaseppeleet ovat kesän ykkösasuste. Pienet hiuskukat oikeista kukista tehtynä ovat hillitymmänkin tyylin ystävälle miellyttäviä. Kukista tehty korsetti ja kokonainen hame vaatii kantajaltaan pienen heittäytymispiirteen. Vaihtoehtoja on!

Muutama viikko sitten puin myös kolme ystävääni kukkiin ja meillä oli niin hauska päivä! Kuvat otti Frans Salmi.

Eli, kun seuraavan kerran mietit mitä laittaisit päälle juhliin tai haluat yllättää ystäväsi, käänny puoleemme ja pukeudu kukkiin!

Soile-Maria tunnetaan kiertotalouden intohimoisena edistäjänä ja nauravaisena vaatelainaamo Vaatepuun yrittäjänä. Soile-Maria bloggaa, ota seurantaan siis! www.soilemarialinnemaki.fi

Vastaa