Kukkakoriset pulloon

Iloa ja haikeutta

Jokaisessa kevätjuhlassa suvivirren soidessa, minulla on aina pala kurkussa. Haikeus sekä ilo on täyttänyt mielen samaan aikaan.

Koulun päättyminen on siirtymä uuteen elämänvaiheeseen, koulumaailmasta ehkäpä kohti aikuisuutta ja itsenäisempää elämää. Mahdollisesti uusi opiskelupaikkakunta tai jopa muuttaminen pois kotoa.

Koulun päätyttyä voi tuntea myös vapautta. Vapaa-aikaa on enemmän loma-ajan koittaessa. Opiskelujen ja koulun velvoitteiden puuttuminen antaa tilaa harrastuksille tai työlle.

Koulun päättymisen voi liittyä myös jännitystä ja epävarmuutta tulevaisuudesta. Nuori saattaa pohtia jatko-opintoja, työmahdollisuuksia tai muita suunnitelmiaan, mikä voi herättää ristiriitaisia tunteita.

 Koulun päättymiseen liittyy usein hyvästejä luokkatovereille ja opettajille, joiden kanssa on vietetty useita vuosia. Samalla se voi avata mahdollisuuksia uusille ystävyyssuhteille ja uusille aluille elämässä.

Itsenäistyminen ja vastuu: Koulun päättymisen myötä nuori saa usein enemmän vastuuta omasta elämästään ja päätöksistään. Hän voi joutua ottamaan enemmän vastuuta esimerkiksi opiskelujen, työn tai kodin tehtävien suhteen.

Kukkakoru Helmivillakko

Ilon ja juhlan tunteita juhlistamaan kukat sopivat erinomaisesti. Kukkakorut ja kukkapannat ovat saatavana omissa toiveväreissä. Kukkapannan  tai -korun voi noutaa edellipäivänä ja säilyttää vaikka jääkaapissa yön yli.

Tee itse kukka-asetelma

Itse tehden syntyy helppo ja näyttävä ruokapöydän tai juhlatilan koriste floristin valitsemista kukista. Paketissa on noin 20 kukkaa, joiden sävyn voit valita neljästä vaihtoehdosta (lila (kuvassa), valkoinen, punainen, värikäs ja keltainen)

Tarvitset kukkien lisäksi vain maljakot ja kukkaveitsen. Kokoa pöydälle erilaisia maljakoita ja asettele leikkokukat niihin. Astioiksi sopii myös kuohuviinilasit, viinipullot tai vaikka kokoelma erilaisia pikkumaljakoita.

Kuvan asetelma lila. Astiat eivät sisälly hintaa.

Muista päiväkodin ja koulun opettajaa, lastenohjaajaa, vastavalmistunutta sekä alakoululaista

Kesäkukkaistutuksessa on lobeliaa ja neilikkaa. Korkeassa istutuksessa lisäksi kuukausimansikan taimi. Kuukausimansikka on tosi kiva lahja, sillä sen metsämansikan makuiset marjat ovat todella herkullisia.  Neilikka kannattaa istuttaa talveksi kukkapenkkiin, sillä se on kaksivuotinen.

Kukkakoristeet skumppalaseissa ja kukkakoriste pulloon

Hauska tapa merkitä kuohuviinilasit voisi olla pienet kukkamerkit. Meillä on valikoimissamme 10 kpl kuohuviinilasin kukkakoristeet. Merkit tehdään sesongin kauneimmista leikkokukista ja vihreistä, sekä ne ovat helppo kieputtaa lasin jalkaan kiinni.

Sisältää kymmenen erilaista kukkamerkkiä.

Arvoisat ylioppilaat ja ammattiin valmistuvat sekä koulunsa päättävät:  juhlahumun ja riemun keskellä haluamme onnitella teitä kaikkia siitä, että olette selvinneet koulun haasteista! On kuin olisitte kulkeneet kauan kestävällä vuoristoradalla, jossa vuorotellen pelättiin kokeita ja sitten jännitettiin tuloksia.

Mutta nyt te olette ylpeinä ja onnellisina, valmiina nauttimaan ansaitsemastanne juhlasta!

Paljon onnea ja iloista kesälomaa!

Vastaa