I AM SUMMER SEASON by Kozeen Shiwan

Etusivu  |  Saijan Blogi   |  I AM SUMMER SEASON by Kozeen Shiwan

I AM SUMMER SEASON by Kozeen Shiwan

Heinäkuun viikonlopuiksi Kasarmintorin laidalla sijaitsevat Kasarminsalit muuntuivat ravintolaksi. Kyseessä on Kozeen Shiwanin I  AM SUMMER SEASON-ravintolakonsepti,  joka on illallinen ja elämys. Illallinen, joka voi muuttaa koko elämäsi.

Kun Kozeen keväällä kysyi olisinko kiinnostunut, innostuin välittömästi. Koko idea kuulosti sellaiselta, jollaista ei ole tehty kovin usein. Upean runsaalta, kukkaiselta, metsä ja kesä, puutarha. Jes!

Arvostan ja rakastan meidän Suomen kesäistä runsautta, jonka luontomme tarjoaa. Hyvin usein pohdin, miksei meillä enemmän hyödynnetä luonnon ja puutarhan mahtavia valikoimia kukkakaupoissa. Toisaalta tiedostan ongelman heti itsekin floristina. Meillä ei ole luonnonmateriaalin myyjiä ja kerääjiä, vaan itse meneminen metsään on lähes ainoita keinoja hankkia kaikkia herkkuvihreitä ja oksia. Siinäpä siis pieni yritysidea jollekin maanomistajalle.

Itse stara ja taiteilija, kokki, ihana Kozeen.

Kozeen Shivan on helsinkiläinen keittiömestari, ruokataiteilija ja Vuoden Kokki-kisassakin 2017 mukana ollut nuori innovatiivinen ammattilainen, jonka näkemys ruoasta on erilainen ja raikas. Koko ilta on kokonaisuus, johon vaikuttaa myös tila ja ihmiset, ihan kaikki.

I am pop upin menu elää vahvasti luonnon mukaan, niin ruoka-aineiden kuin myös koristelun mukana. Me olimme mukana toteuttamassa tilan koristelua, josta tulikin mielestäni huikean upea.

Merkittävässä osassa on luonnonmateriaalit ja  erilaiset vihreät oksat, joita Kozeen oli hankkinut rullakkokaupalla. Kattossa on installaatio, jonka materiaalit lisääntyvät kerta kerran jälkeen ja edelliset kuivuvat kauniisti, muodostaen näin kerroksellisuutta.

Toteuttamassa kanssani oli floristimestarimme Eine-Maria ja oppisopimusopiskelijamme, nuori ja lahjakas Eveliina.

 

 

Kartell Flagstore on mukana kalustamassa tilaa. Mm. upeat maljakot ja valaisimet ovat Kartellin valikoimista. Paikkana  illalliselle on Kasarmin-salit. Se on juhla- ja kokoustila keskellä Helsinkiä. Tiloihin mahtuu jopa 800 henkilöä ja ovat hyvin muuntautumisikykyiset. Juuri-yhtiöt onkin mukana tukemassa Pop Upia.

En ole vielä päässyt maistamaan itse ruokaa, mutta odotan kovasti!  Moni ruokabloggari on vieraillut ja kirjoittanut tapahtumasta, Ainakin näistä blogeista löytyy upeita kuvia ja herkullisia fiiliksiä;  Hannan Soppa, Haarukkavatkain, Kaikki Äitini Reseptit ja Wtd.

Kiitos Kozeen, tämä oli elämys tehdä!

Saija//

EDELLINEN

Annan ja Pyryn häät Helsingin Bokvillanissa

SEURAAVA

Rippijuhlat puutarhassa

KIRJOITTAJA:

JÄTÄ KOMMENTTI

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X