Kukkakoulu

KUKKAKOULU

Kukkasidonta on mahtavan luovaa ja rentouttavaa. Kursseillemme olet tervetullut taitoihin tai kokemukseen katsomatta. Kukkakoulusta saat runsaasti iloista mieltä ja onnistumisen iloa kotiin vietäväksi. Kaikki onnistuvat ja lopputulokset ovat upeita! Opetuksen osuuden voi maksaa Smartum-kulttuuriseteleillä.

tulossa olevat kurssit (klikkaa auki kurssin kohdalta):

Joulukuu 2018

10Joulu17:0019:00Iso kranssi tehtynä hulahulavanteeseen

11Joulu17:0019:00Jouluinen kokedama

TILAUSKURSSIT

Tilaa kurssi lahjaksi, kivaksi tekemiseksi tai vaikka omaksi piristeeksi.
Kukkakoulun Lahjakortti – milloin vain

Tämä on loistolahja meille, jotka arvostamme itse tekemistä ja elämyksiä. Loistava kummitytölle, äidille, siskolle, ystävälle, vaimolle.

Hinta 39 €, voimassa 12 kk. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lisätiedot kukkakoulu@jarvenpaankukkatalo.fi tai 09 2797070

Minikukkatyöpaja 1h  – Lastenjuhlat, polttarit, ystävän yllätys

Tämä on hauska tapa viettää hetki kukkien ja ystävien parissa tai järjestää ikimuistoinen yllätysjuhla läheisellesi. Floristimme on paikalla opastamassa ja neuvomassa. Tiloihimme voi tuoda omat tarjoilut.

Kesto 1 h. Opetus 150 €. Lisäksi tarvikkeet: pieni hiuskoriste, kukkakoru tai kukkatatuointi / 7,50 €/hlö TAI kevyt kukkaseppele 20 € / hlö.  Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai kukkakoulu@jarvenpaankukkatalo.fi tai 09 2797070

Tilauskurssit – milloin vain

Järjestämme tilauskursseja Helsingin ja Uudenmaan alueella yrityksille, yhdistyksille sekä yksityisille henkilöille. Voimme tulla myös asiakkaan omiin tiloihin.

Pyydä aihe-ehdotus ja tarjous.

lisätiedot kukkakoulu@jarvenpaankukkatalo.fi tai 09 2797070

YHTEYS

Kysy lisää kursseistamme! Suunnitellaan sinulle sopiva.

09 279 7070

myynti@jarvenpaankukkatalo.fi

YHTEYDENOTTO

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

X