Pinkki on uusi sininen

Etusivu  |  Saijan Blogi   |  Pinkki on uusi sininen

Pinkki on uusi sininen

Meillä Kukkatalossa on myyty kevään aikana satoja pinkkejä parkkikiekkoja, ihan käsittämätöntä! Pyysimme idean äidiltä Sanna Riikoselta vähän “taustatietoja” tästä ideasta.

“Kukaan ei oikeasti tarvitse pinkkiä parkkikiekkoa, kaikillahan on jo sininen kiekko, mutta kiekko ja sen tarina on herättänyt paljon ihastusta.

Keväällä 2015 sain parkkisakot ollessani kampaajalla. Auto oli pysäköity oikein, eikä pysäköintiaikakaan ollut ylittynyt. Laitoin oikaisupyynnön, joka tuli bumerangina takaisin. Pysäköintikiekko oli väärän värinen. Hetken luulin olevani piilokamerassa… Silloisen lain mukaan vain siniset kiekot olivat hyväksyttäviä.

Toin asian julkisuuteen ja liikkeelle pyörähti muutos, jonka seurauksena vanha, vuodelta 1981 oleva laki, muuttui. 1.12.2015 alkaen kiekon ei enää tarvitse olla sininen, vaan myös pinkki parkkikiekko on nyt sallittu.

Ystäväni alkoivat kysellä, mistä pinkkejä parkkikiekkoja voi ostaa, ja kun ei niitä ollut, päätin teettää. Minulla oli vahva tahto, että valmistajan pitää olla kotimainen, ei Kaukoidän halpatuotantoa. Kotimaisen työn ja palvelun tukeminen on tärkeää, pienistä puroista se lähtee.

Paljasjalkaisena järvenpääläisenä otin yhteyttä paikallisiin yrittäjiin ja ystäväni Saija oli heti tarinassa mukana. Kiekkoja saa nyt mm. Järvenpään Kukkatalosta, vaikka kauniisti pakattuna kukka-asetelmaan mukaan.

Pinkein terveisin Sanna Riikonen”

www.pinkkiparkkikiekko.fi

pinkki@pinkkiparkkikiekko.fi

EDELLINEN

VIikonlopun kukkakimppu Aaltomaljakossa

SEURAAVA

Kesänvalmistelutöitä ja suunnittelemisen jalo taito

KIRJOITTAJA:

JÄTÄ KOMMENTTI

X