Äitienpäivä 10.5.2020

Kokosimme tähän kauniita lahjaideoita sunnuntain juhlapäivää varten. Kukkakimppu, kahvi vuoteeseen ja kortti ilahduttaa ihan takuulla aina. Koskettava lahja on aina antajansa ajattelema ja mietitty. niin että rakas äiti siitä ilahtuu.

Kukat ja kasvit kuuluvat kevääseen ja se niistä tekeekin niin täydellisen juuri äitienpäivään. Jos kuitenkin mietit jotakin niiden lisäksi löytyy meiltä muutama vinkki:

  • Lahjakortti Kukkakouluumme
  • Järvenpään ikiomat korvikset
  • Lahjakortti kasvohoitoon tai uusiin huoliteltuihin kynsiin

Kukkakoulun lahjakortti sopii kukkasidontakursseillemme, joita taas järjestämme, kunhan tilanne koronaepidemian osalta selkiintyy. Alustavasti on kesäkuulla jo ensimmäinen; Juhannuksen kukkaseppele sekä syyskuussa supersuosittu Eikun kimppukurssi. Lahjakortti voi olla myös myymäläämme ja se on voimassa vuoden.

 

Järvenpään ikiomat korvakorut

Luonnotar on Järvenpään kaupungin oma koru, joita on saatavana kolmessa värissä. Kevyet ja kauniit  korvikset voi vaikka antaa äidille kukin koristelussa korurasiassa.

Lahjakortti

Lahjakortti hemmotteluun

Saimme iloksemme Kauneushuone Harmonien ja Nails by Julianan lahjakortteja meille äitienpäivän kunniaksi. Lahjakortti ja kukkakimppu myydään yhdessä. Toivelahja!

ruusubegonia

Kukkalahjaideoita jotka sopivat parvekkeelle

Talomme on täynnä nyt ihan mielettömiä kukkai ulos ja sisälle. Poimin valtavasta valikoimasta muutaman oman suosikkini, jotka minua sykähdyttävät erityisesti.

Ruusubegonia-amppeli hempeässä värissä

Ruusubegonia viihtyy varjoisammassakin kohdassa eikä tarvitse paljon kastelua eikä nyppimistä. Tämä hempeä väri ja yksinkertainen kukkamuoto miellyttää monia. Ruusubegoniat ovat kotimaisia lähikukkia ja tulevat Ohkolasta Niemisen Puutarhalta.

Maljaköynnös

Maljaköynnös

Erittäin kiitollinen ja helppohoitoinen kasvi amppeliin tai köynnöstuen kanssa ruukkuun. Maljaköynnös viihtyy aurinkoisessa paikassa ja kukkii vaikka koko kesän, kunhan huolehtii ettei sen multa pääse liiaksi kuivumaan. Lannoittamista suositellaan koko kesän ajan kastelun yhteydessä, niinkuin muillekin kesäkukille. Erinomainen lannoite on vaikkapa Kekkilän Kastelulannoite, joka on jauhemaista ja liukenee helposti veteen.

Hortensia

Hortensia

Hortensia on kaunis ja näyttävä. Meillä on juuri nyt todella jättimäisen suuria ja upeita jalohortensioita jollaisia en ole ennen nähnyt. Aivan uskomattoman kokoisia, kuva ei anna oikeutta.. Hortensian sijoituspaikka on runsas hajavalo eli ei paahteinen, muttei ihan varjossakaan. Se vaatii vettä myös runsaasti eikä pidä siitä että kuivuu paljon. Liika kosteus myös on sille epämieluisaa.

 

 

Ruukkuruusu

Äitienpäiväkukkien klassikko monessa eri värissä. Ruukkuruusun voi pitää parvekkeella tai ruukussa, mutta myös istuttaa puutarhaan. Ruusukin pitää runsaasta hajavalosta ja kosteasta kasvualustasta, muttei liiasta märkyydestä. The Äitienpäiväkukka on ruukkuruusu.

Kukkakimput

Äidille löytyy monenlaista kukkakimppua ja asetelmaa myös valmiina valikoimistamme. Verkkokaupasta voi tilata kukat valmiiksi noudettaviksi ulkona sijaitsevasta noutopisteestämme.

Ihanaa äitienpäivää! Kauppa on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 8-18. Tervetuloa!

 

Saija//

 

Lahjakortti
Kukkakoulu lahjakortti
Lahjakortti

Vastaa